2015-05-05، 09:57
ش- اصول روحانی و معنوی و برنامه دوازده قدم معتادان گمنام، هزاران نکته ندارد. بلکه تنها یک نکته دارد. که من هزاران بار باید آن تکرارش کنم. و آن نکته فقط در عملکرد برنامه قدمها و اصول روحانی و معنوی در آن است. من چون همیشه در برابر چیزهای جدید و ایده های جدید ترس در تغییر و رُشد داشتم، قاعدتاً شدیداً واکنش و مقاومت میکردم و سالها در اثر استفاده از مواد مخدر فقط به کله خراب خودم یقین و باور داشتم. در ابتدای ورودم در سال هفتادو پنج در برابر اصول برنامه می جنگیدم و تسلیم آن نبودم. برای همین هم حدوداً دوسال و نیم در لغزش ماندم و در نهایت بخاطر بیماری سرطان و اعتیادم و از روی ناچاری به برنامه آمدم و باراهکار گرفتن و مطالعه کتاب پایه وچگونگی عملکرد، متوجه شدم که این ذهن بیمار من است. که به من گیرداده است و قصدش نابودی همه ارزشهای من است. تجربیات همدردان در مشارکتهایشان به من آموخت که یا باید تغییر و رُشد پیدا کنم و یا باید بمیرم. من باید جلسه بروم راهنما داشته باشم و قدم کار کنم و بخودم و همدردان خدمت کنم و بقیه انجام دادنیها را انجام دهم. تا پاک بمانم من انتخاب دیگری ندارم چون عاجز و بی اختیار هستم.