2015-06-19، 01:25
? دعای قدم دوم ? خدایا؛ درقلب خود میدانم که فقط تو می توانی سلامت عقل را به من باز گردانی. با فروتنی از تو میخواهم امروز تمام افکار بیمارگونه و رفتار معتاد گونه را از من به زدایی . روحم را شفا بخش وذهنی شفاف به من عطا فرما. ********` خدایا ؛ به من ذهنی پذیرا عطا فرما تا بتوانم به نیروی برتر از خود ایمان بیاورم . به من تواضع و فروتنی عطا فرما وفرصتی که ایمانم را افزایش دهم . بیش از این نمیخواهم دیوانه بمانم???? دعای قدم سوم ? خدایا ؛ اراده و زندگی ام را به تو میسپارم در بهبودام هدایتم کن. وچگونه زیستن را به من نشان بده. ******** به من ارامش درونی عطافرما واجازه بده جسمم کاملا تابع روحم باشد و میل و خواسته ای جز پیروی از خواست تو انجام اراده ات نداشته باشم . بگذار روح وجسمم را ارامش فرا گیرد . بگذار جسمم تطهیر شود وبه خلوص برسد،تابتوانم به تمامی اوامرت گردن نهم وهر ان چه از من می خواهی را جسم وروحم???
? دعای قدم چهارم ? خدای بزرگ ؛ این من هستم که زندگی ام را تباه ساخته ام. من این کار را کرده ام.اما قادر به جبران ان نیستم. اشتباهاتم مال من است ومن جستجو ونوشتن ترازنامه اخلاقی وبی باکانه ام را اغاز خواهم کرد . اشتباهاتم را می نویسم??? .
? دعای قدم پنجم? خدایا؛ ترازنامه ام نشانم داد که چه هستم . اما از تو میخواهم کمکم کنی تا نزده تو وفردی دیگر به اشتباهاتم اعتراف کنم. برای برداشتن این قدم به من قوت قلب بده و همراهم باش. چون بدونه برداشتن این قدم نمیتوانم در برنامه بهبودی ام پیش بروم . با کمک تو قادر به انجام ان هستم واین کار را خواهم کرد .???
? دعای قدم ششم? خدای بزرگ ؛ اماده هستم تا کمکم کنی نقایص اخلاقی که سد راه بهبودی ام هستند را از میان بردارم کمکم کن تا هم چنان با خود صادق باشم. و مرا به سمت سلامت ذهنی وروحی هدایت فرما???.
? دعای قدم هفتم? افریدگارا؛ هم اکنون اماده ام تا بد وخوب وجودم رابه تو بسپارم. از تو میخواهم تمام نقائص اخلاقی ام که سد راه خدمت من به تو و همنوعانم است را از میان برداری. به من قدرتی عطا فرما تا از این قدم بگذرم وبه فرمان تو گردن نهم ???.
? دعای قدم هشتم? ای نیروی برتر؛ از تو میخواهم کمکم کنی تا فهرستی از تمامی کسانی که به انها خسارت زده ام تهیه کنم. مسئولیت اشتباهاتم را به عهده بگیرم و دیگران را ببخشم، همان طور که تو مرا می بخشی . به من تمایلی عطا فرما تا جبران خسارت را اغاز کنم . این را از تو میخواهم .???
? دعای قدم نهم? ای نیروی برتر؛ از تو میخواهم به من نگرشی درست در مورد جبران خسارت عطا فرمایی تا مراقب باشم که در این جریان به افراد دیگر صدمه نزنم. از تو میخواهم هدایتم کنی تا به طور غیر مستقیم جبران خسارت کنم واز همه مهم تر با خویشتنداری و کمک به دیگران و رشد معنوی به جبران خسارت ادامه دهم??? .
? دعای قدم دهم? خدایا؛ از تو یاری میخواهم تا در ادراک و تاثیر گذاری رشد کنم. به تهیه ترازنامه روزانه از خود و جبران خطاهایی که کرده ام ادامه دهم و مسئولیت اعمالم را به عهده بگیرم. همیشه مراقب طرز فکر،رفتارمنفی وخود فریبی خود باشم. همیشه به یاد داشته باشم که به کمک تو نیاز دارم . عشق وشکیبایی با دیگران را دستورالعمل خود قرار دهم . به دعای روزانه ادامه دهم تا بتوانم به تو که نیروی برترمی نزدیک تر شوم ???
? دعای قدم یازدهم? خدا؛ نیروی برتری که من درک میکنم .
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق