امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7-اخیرا بیماری اعتیاد من به چه شکل وفرم خاصی بروز ک
همانطور که میدانیم بیماری اعتیاد شکل و فرم های بسیار گسترده ای دارد ، گاهی پیش می آید که ما بخاطر اینکه یکی از شاخصه های بیماری را متوقف کنیم ، به شکل و فرم های دیگری از بیماری پناه میبریم بطور مثال ؛ جائیکه مواد مصرف میکنند نمیرویم و در عوض بجای میرویم که در آنجا مثلاً یا قمار میکنند و یا محفل لهو لعب و شهوترانی است ، بنا براین ، در این سوال منظور از  شکل وفرم خاص بیماری یعنی فعال شدن بیماری از چشم اندازی دیگر . در واقع اینکه بخواهیم یک عامل بیماری را باز بداریم و به یک عامل دیگری از بیماری روی ببریم عملی است بیهوده و مضر ، بنابراین ، ممکن است خواسته یا ناخواسته ، دانسته یا ندانسته در زمانی که میخواهیم اعتیادمان را غیر فعال کنیم ، در واقع بیماری را بشکل و فرم دیگری ادامه بدهیم ! . . . ، اینکه ، ما اینگونه محاسبه کنیم ؛

که بجای یک شاخصه منفی بزرگ از بیماری ، یک شاخصه کوچک از بیماری را جایگزین و یا آنرا فعال کنیم  ، فکریست اشتباه و باطل و با این روش نه تنها از بیماری دور نمیشویم بلکه آنرا فعالتر میکنیم ، در کل ما زمانی میتوانیم بیماری خود را غیر فعال کنیم که بجای اینکه شاخصه های بیماری را با هم عوض کنیم ، آنها را با شاخصه های بهبودی معاوضه کنیم ، بطور مثال ؛ بجای اینکه در محافل ناسالم برای وقت گذرانی باشیم در محافل سالم و فضاهای بهبودی قرار بگیریم . از طرفی دیگر  پیام این سوال این است که با انجام ندادن یک شاخصه از بیماری نباید بخود مغرور شویم ، باید متوجه باشیم که بیماری ابعاد و شاخصه های منفی و بسیار دیگری هم دارد و لذا نباید بیماری اعتیاد را فقط از یک یا دو بُعد نگاه کنیم و به فرم و شکلهای دیگر آن اهمیت ندهیم ، این سوال بیشتر فکر ما را معطوف به این حقیقت میکند که باید برای متوقف کردن بیماری ، مراقب و هوشیار باشیم .
«خدا با ماست»
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 7-اخیرا بیماری اعتیاد من به چه شکل وفرم خاصی بروز ک - توسط ARSAM - 2015-08-30، 12:41

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ mehdiast 29 61,711 2021-07-19، 01:16
آخرین ارسال: هیچ
  5-قسمت خودمحورانه بیماری من چگونه بر زندگی من و اطرافیانم ت mehdiast 11 39,971 2021-06-09، 03:49
آخرین ارسال: هشتیان
  53-آیا هر زمان که فکر مصرف یا عمل از روی اعتیاد به من دست داده mehdiast 10 16,537 2020-11-07، 02:10
آخرین ارسال: amirjavadi
  39-آیا تا به حال به خاطر اعتیاد به کسی صدمه رسانده ام؟(توضیح دهید) mehdiast 7 25,413 2020-11-06، 08:48
  37-آیا علایم هشدار دهنده در مورد بیماری خود یا فرزندانم را نادیده می گیرم و فکر می کن mehdiast 9 28,243 2020-11-06، 08:44

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان