2015-12-24، 10:08
تقدیم به دوستان عزیزم سهراب و سجاد و بقیه...
دوست دارم بنویسم.مگر میشود ننوشت؟نوشتن بخشی از بهبودی است....نوشتن ابزاری برای بهبودی است...
اما قسم به همان خدایی که به قلم قسم خورد.. دستانم گاهی فراموش میکند نوشتن را
من پر از احساسم... احساساتی که دوست دارم دز دنیای مجازی انها را فریاد کنم...اما دوست دارم انها را بر دوش خدایم بگذارم...من اینروزها میدانم که باید احساسم را روی کاغذ بنویسم و برای نیروی برترم بخوانم و بعد کاغذ را پاره کنم..
اری برادر جان.شاید بخاطر همین احساسات بود که به دنبال مسکنی بودم تا از انها فرار کنم.فکر من احساس مرا بوجود می اورد و احساس من عاطفه من را و عواطف نیات را
وقتی نیات درست باشد معنای ارامش را درک خواهم کرد
دوست دارم زیبا بنویسم.....چرا که شما همدرداتم لایق زیباییها هستید
شما لایق بهترینها هستید
و من هم خوشبختم که شما را دارم
امیر
دوست دارم بنویسم.مگر میشود ننوشت؟نوشتن بخشی از بهبودی است....نوشتن ابزاری برای بهبودی است...
اما قسم به همان خدایی که به قلم قسم خورد.. دستانم گاهی فراموش میکند نوشتن را
من پر از احساسم... احساساتی که دوست دارم دز دنیای مجازی انها را فریاد کنم...اما دوست دارم انها را بر دوش خدایم بگذارم...من اینروزها میدانم که باید احساسم را روی کاغذ بنویسم و برای نیروی برترم بخوانم و بعد کاغذ را پاره کنم..
اری برادر جان.شاید بخاطر همین احساسات بود که به دنبال مسکنی بودم تا از انها فرار کنم.فکر من احساس مرا بوجود می اورد و احساس من عاطفه من را و عواطف نیات را
وقتی نیات درست باشد معنای ارامش را درک خواهم کرد
دوست دارم زیبا بنویسم.....چرا که شما همدرداتم لایق زیباییها هستید
شما لایق بهترینها هستید
و من هم خوشبختم که شما را دارم
امیر
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست