2018-07-29، 11:26
من با راهنمایم تماس دارم و قدم یک کار میکنم من دوسه بار بعد اینکه یک کاری را انجام داده ام یعنی از نواقصم و بیماریم استفاده کردم بعد ترسیدم به راهنما گفتم و در جلسه اقرار کرده ام ولی راهنمایم گفته قبل از اینکه کاری را انجام بدهی و وسوسه شدی که انجام بدی قبل از وسوسه و فکر مصرف به من بگو و اقرار کن تا من راهکار بدهم من یک سری نواقص دارم مثل شهوترانی خود ارضایی خشم تایید طلبی ومخصوصا چون تنهام رابطه باجنس مخالف و خودارضایی خیلی اذیتم میکنه راستیتش میخام کامل به راهنمام اقرار کنم ولی من میتونم بگم که این مسائل به قول راهنمام به صورت روندی حل میشه اگر در اصول انجمن باشم ولی صادقانه خجالت میکشم مثلا اون لحظه که خود ارضایی و یا شهوترانی اذیتم میکنه به راهنما بگم وخدا این جرات رو به من بده و کمک کنه من با راهنمام صادق باشم من در مورد حال و احساس با راهنما حرف میزنم ولی در مورد شهوترانی و یا خودارضایی که خیلی اذیتم میکنه و رابطه گذاشتن با جنس مخالف مطمعنم اگر محل بازی باشم خداهم الان نمیتونه به من کمک کنه و مصرف میکنم احساس خجالت میکنم این نواقص رو در میان بگذارم درحالیکه 70درصد مشکل دربه دری من همین نقص بود و کاملا در مقابل شهوترانی عاجز هستم فیلم سکس و وووووکه نمیتونم اون لحظه اقرار کنم