2018-08-04، 10:58
با سلام علیرضا معتاد من وقتی یک معتاد کارتن خواب را میبینم که با دریایی از مشکلات الان چندین سال پاک هست من میفهمم من هم میتونم من زمانی که مصرف مواد مخدر داشتم دید تونلی داشتم مثلا رییسم در شرکت چیزی میگفت من دعوا میکردم و به عاقبت کار فکر نمیکردم من وقتی هوسرانی و شهوترانی میکردم هرکاری رو میکردم و به آخر عاقبتش فکر نمیکردم من وقتی از نواقصم استفاده میکردم اصلا به عواقبش فکر نمیکردم و هزار جور بلا سرم اومد ولی الان در ان ای فهمیدم برای اینکه از نواقصم استفاده نکنم یار بازی توپ بازی زمین بازی رو باید رعایت کنم من باید وقتی از نواقصم استفاده میکنم مخصوصا خشم و هوسرانی و تایید طلبی قبل انجام این کارها از راهنمام یا دوستان بهبودی کمک بگیرم من باید با کله خودم نرم جلو من میکشم من چاقو کشی میکنم این کله منه و روشن بین شدم کلم به درد نمیخوره باید راهکار بگیرم باید مشورت کنم باید در جلسات شرکت کنم من نمیتونم پاک بمونم من نمیتونم بهبود پیدا کنم من نمیتونم به تنهایی یک فکری رو انجام بدم من به این روشن بینی رسیده ام من نمیتونم ما همدردا با هم و با مشورت و با کمک راهنما میتونیم به بهبودی برسیم من مواد مصرف میکردم عاقبتشم میدونستم ومیدونستم زندان تیمارستان و مرگ دارد ولی روشن بینی نداشتم و انجام میدادم از خدا میخام در اصول انجمن بمونم و روز به روز روشن بینیم زیادتر بشود من روشن بین شده ام که باید حرف گوش کنم حرف گوش نکنم بدبخت میشم اونم به مرور در اصول ان ای بمونم بوقوع میپیوندد