2020-02-08، 05:13
سلام دوستان در رابطه با این سوال باید بگم بیمار من سالهاست که شکر خدا پاک هست و من از این بابت از خداوند سپاسگذارم اما متاسفانه فقط پاکی هست عملکرد مالیش نسبتا بهتر شده و من میبینم کم کم احساس مسئولیتهاش بیشتر شده در این سالها و ی سری از تعهدات مالیشو بر عهده گرفته اما چیزی که در تمام این سالها به من آسیب زده خیانتهایی بوده که به من کرده و مدام در ارتباط با خانمهای دیگه بوده و این خیلی منو اذیت کرده و اینم بگم که توی این سالها با کمک انجمن سعی کردم روی خودم متمرکز باشم و رشد کنم و تونستم ی کوچولو رو خودم کار کنم و توانمندیهامو بدست بیارم از لحاظ مالی خود کفا شدم در رشته ی تحصیلی مورد علاقه ام ادامه تحصیل دادم کنترلم رو از روی دیگران برداشتم و روی خودم انداختم جلسات بهبودیمو جدی گرفتم و سعی کردم با خدمت کردن در انجمن در مسیر بهبودی باقی بمونم اما بیمارم بارفتارهاش بدبینی هاش و تهمتهایی که به من میزنه و خیانتهایی که میکنه باعث آزارم میشه جالب اینجاست که دنبال مچ گیری نبودم اما خودش همیشه لو رفته میدونم که بیماره و این هم شاخه ای از بیماریش گاهی واقعا تصمیم به جدایی میگیرم ولی وقتی محبتش رو در حق بچه هام میبینم و علاقه ی بچه هام و به پدرشون دچار تردید میشم به خاطر پسرم بیشتر پسرم 15 سالشه و قبلن وقتی 9 سالش بود دست به خودکشی زده وقتی من اسم جدایی میارم به من میگه خودمو میکشم و من واقعا میترسم این کارو بکنه و من نتونم خودم و ببخشم الان چند هفته اس ی جورایی به پذیرش رسیدم روی جریان خیانت همسرم و سعی میکنم ندید بگیرمش و تمرکزم و انداختم روی خودم و تربیت بچه هام
دنبال کارهای مهاجرتم به اروپا و ادامه تحصیل دراونجا هستم همسرم که بی تفاوتیمو الان میبینه سعی میکنه بهم نزدیکتر بشه دیگه میخوام با کمک خداوند دست از این وحشت مضخرف بردارم و بپذیرم با یک معتاد دارم زندگی میکنم که هر لحظه ممکنه روی یک شاخه از بیماریش باشه خیلی سخته اما تلاشمو میکنم دوستان در حق من و خونواده ام دعا کنید و اگر تجربه ای دارید در اختیار من بگذارید ممنونم
دنبال کارهای مهاجرتم به اروپا و ادامه تحصیل دراونجا هستم همسرم که بی تفاوتیمو الان میبینه سعی میکنه بهم نزدیکتر بشه دیگه میخوام با کمک خداوند دست از این وحشت مضخرف بردارم و بپذیرم با یک معتاد دارم زندگی میکنم که هر لحظه ممکنه روی یک شاخه از بیماریش باشه خیلی سخته اما تلاشمو میکنم دوستان در حق من و خونواده ام دعا کنید و اگر تجربه ای دارید در اختیار من بگذارید ممنونم