2020-11-07، 06:37
36-تسلیم تروروشن بین ترشده ام فروتن متواضع وصادق شده ام درست زندگی میکنم امیدهاوآرزوهایم دست یافتنی شده اند کمتردروغ میگم بدقولی وبدحسابی نمیکنم درزندگیم برنامه ریزی دارم فقط برای امروززندگی میکنم دیگه تو انکاروخودمحوری غرق نمیشم منزوی نیستم ودرغم وشادی دیگران سهیم میشم سعی میکنم بامرضم وباوسوسه ها وفکرواحساس بدم زندگی نکنم امیدهای واهی وسرخرمن به کسی نمیدهم روابطم عالی شده برخلاف اعتقادات وباورهام حرکت نمیکنم هم تو خانواده وهم انجمن وهم دراجتماع انسانی متعهد ومسئول شده ام
-بله باکمک خداوند واصول روحانی برنامه وراهنمام والگوبرداری از افرادموفق وبااقدام وعمل خودم بامطالعه بیشترباصداقت وروشن بینی ودرروندایمان آوری وبهبودی قرارگرفتن وخدمت صادقانه داشتن وبه قانون احترام گذاشتن روابط درست داشتن پیشرفت در کاروشرکت درامورخیروکارهای عام المنفعه وبرطرف شدن نواقص وکمبودهامون
-بله باکمک خداوند واصول روحانی برنامه وراهنمام والگوبرداری از افرادموفق وبااقدام وعمل خودم بامطالعه بیشترباصداقت وروشن بینی ودرروندایمان آوری وبهبودی قرارگرفتن وخدمت صادقانه داشتن وبه قانون احترام گذاشتن روابط درست داشتن پیشرفت در کاروشرکت درامورخیروکارهای عام المنفعه وبرطرف شدن نواقص وکمبودهامون