2020-11-08، 05:43
77_باپیشدستی در سلام کردن،بادرک متقابل،با ارزش واحترام قائل شدن،باشوخی های بیجاومسخره بازی باعث ناراحتیشان نمیشوم،مشورت میکنم،به نظراتشان احترام میگذارم، ازمحبت هایشان قدردانی میکنم،چیزی که برای خودم نمیپسندم برای دیگران هم نمیپسندم وبالعکس،خودم رادوست دارم وبه خودم کاملارسیدگی میکنم،بادیدحقارت به احدی نگاه نمیکنم، بدقولی وبدحسابی نمیکنم،لااقل آگاهانه وعمدأ خسارت نمیزنم،درجمع همکاری خوب ودوستانه ای دارم ودرکارهامشارکت میکنم،ازنقص ومشکلات کسی سوءاستفاده نمیکنم، خوش بین وروشن بین ومثبت هستم،درحرفها وکارهای دیگران فضولی نمیکنم،به اعتقادات وعقاید دیگران احترام میگذارم وبا آنهابحث وجدل نمیکنم،محیطم را آلوده نمیکنم به وسایل عمومی آسیب نمیزنم وبه طبیعت خسارت واردنمیکنم.
زمانیکه به دیگران احترام میگذاریم درواقع به خودمان احترام گذاشته ایم ومتقابلا احترام هم میبینیم که زیربنای تمام اینها،رشدوتغییرکردن میباشد این راباورکنیم که آدم بد وجود ندارد این افکار ورفتارماست که آدم بد رابوجود میاورد ممکن است افکار وباورهای دیگران باماتناقض داشته باشد ما جنگ نمیکنیم بلکه راهمان را جدامیکنیم .مهم این است که ما ازاعمال نادرست خود دست برداریم وخودمان را از دیگران سرتر وبالاتر ندانیم تاهم برای خودمان ارزش واحترام قائل شویم وهم برای دیگران.?
زمانیکه به دیگران احترام میگذاریم درواقع به خودمان احترام گذاشته ایم ومتقابلا احترام هم میبینیم که زیربنای تمام اینها،رشدوتغییرکردن میباشد این راباورکنیم که آدم بد وجود ندارد این افکار ورفتارماست که آدم بد رابوجود میاورد ممکن است افکار وباورهای دیگران باماتناقض داشته باشد ما جنگ نمیکنیم بلکه راهمان را جدامیکنیم .مهم این است که ما ازاعمال نادرست خود دست برداریم وخودمان را از دیگران سرتر وبالاتر ندانیم تاهم برای خودمان ارزش واحترام قائل شویم وهم برای دیگران.?