2020-11-09، 02:32
12__تسلیم من،باپذیرفتن بیماری اعتیادم وبااقرار صادقانه کردن به آن وپذیرفتن نواقص وکمبودهایم بادعوت ازخداوندکه درزندگیم حضورداشته باشد،باکمک خواستن ازخداوندواعتمادوایمان به نیروی برترم بااقدام وعمل داشتن ودرمسیربهبودی روبه جلو حرکت کردن، بااین باورکه من مشورت کرده واقدام وعمل خودم راانجام میدهم اما میپذیرم که نتیجه هرچه که خواست اوست همان خواهدشد وحتما به صلاح من خواهدبود. ازسرراه خداوندکناربروم، دست از خودمحوری بردارم رابطه ام راتقویت کرده وروزانه باخداوند تجدیدبیعت کنم بااجراکردن اصول روحانی خصوصا تسلیم وفروتنی باپذیرفتن اینکه عاجزوناتوانم باپذیرش عجزم دربرابرکمبودهایم باتلاش برای ادامه روندبهبودی وتقویت روندایمان آوریم با نچسبیدن به نواقص وکمبودهایم واین باورکه خداونددرزندگیم بهترازمن برایم کارخواهدکرد بادعاومراقبه وشکرگزاری وخدمت صادقانه باتمایل وصداقت و روشن بینی وباصبری که ازکارکردن این قدمهاپیداکرده ام تسلیم من عمیقتر شده است.
برای تسلیم بیشتروعمیقترنیازاست تادست ازاراده شخصی برداشته وتوجیه وبهانه هاراشناسایی کنیم وآنهارا از سر راهمان برداریم واززیرچترعجزمان خارج نشویم.باتسلیم عمیقتربه تعهدمان نسبت به فرآیندمداوم تغییرمیرسیم ومیپذیریم که فقط خداونداست که میتواند کمبودهای اخلاقی مارابرطرف کند. ?
برای تسلیم بیشتروعمیقترنیازاست تادست ازاراده شخصی برداشته وتوجیه وبهانه هاراشناسایی کنیم وآنهارا از سر راهمان برداریم واززیرچترعجزمان خارج نشویم.باتسلیم عمیقتربه تعهدمان نسبت به فرآیندمداوم تغییرمیرسیم ومیپذیریم که فقط خداونداست که میتواند کمبودهای اخلاقی مارابرطرف کند. ?