2020-11-09، 03:26
6_معمولابعدازبسته شدن دریچه افکارم، بواسطه لذت طلبی وزیاده خواهی وافراط وتفریط،واحساس دانایی وعدم مشورت دچار اشتباه وخطامیشوم وخودم ودیگران رابخاطر این اشتباهات وندانم کاریها،دچارترس ونگرانی میکنم و آرامش واعتمادبنفسم راازدست میدهم وترکش های این اشتباهات به اطرافیانم هم برخوردمیکند.اشتباهاتم باعث میشوندتاازمسیربهبودی دورشوم ورفتارهایم ناهنجارشده ازخودم هم رنجش بگیرم،باهراشتباه وتکروی کردن بیشتردرچرخه مرض گرفتارمیشوم واز باورها واعتقاداتم دورترمیشوم،رضایت درونم را ازدست داده وازنظرروحی وروانی بهم میریزم وبرای خودم اشتغال فکری درست کرده وخودآزاری میکنم بیشتراوقات باخودفریبی کردن درآرزوی یک زندگی بدون اشتباه هستم واین باعث میشودتاترس به سراغم بیایدواز آرامش دورشوم.بواسطه اشتباهات ورفتاربدونادرستم بادیگران،همیشه زیر سؤال میروم وبرای خودم ودیگران دردسر درست میکنم. بخاطراشتباهاتم قانون راهم زیرپامیگذاشتم وبه پیامدهای این اشتباهات اصلافکرنمیکردم وخواسته وناخواسته به حق وحقوق دیگران تجاوز میکردم ومعمولاباعث خسارت زدن به خودم واطرافیان میشدم.
یک اشتباه منو ازمسیریک زندگی آرام وبی دغدغه دورمیکردوباعث میشد تا نزدیکانم هم تحت تأثیراین اشتباه قرار گرفته وزندگی آنهاهم دچارترس واسترس شود.
یادمان باشد،مابه تنهایی زندگی نمیکنیم.
اشتباهات من معمولأاعتراض نزدیکانم رابه همراه داشت.
وقتی من ازدرون بهم میریزم آنرابه بیرون واطرافیان هم انتقال میدهم.
بااشتباهات مکرر،باوردیگران نسبت بمن خراب میشودوبه آنهااین اجازه رامیدهد که درموردم قضاوت کرده وسرزنشم نمایند.وقتی اشتباهاتمان،بواسطه عدم مشورت وخودمحوری هایمان ادامه دار میشوندوبه آنها اقرارنمیکنیم،آنهارا نمیپذیریم وزیربنا وچگونگی دقیق آنهارا پیدانمیکنیم برروی خودمان ودیگران اثری نامطلوب،بدومنفی بجامیگذاریم،وبه آنهااین اجازه رامیدهیم تاحتی نسبت به اصولی که بماوهزاران نفرازهمدردانمان کمک کرده است بدبین وشکاک شوند.
مداومت درنوشتن ترازنامه کمک میکندتا اشتباهاتمان راببینیم آنهارابپذیریم وپی ببریم که این اشتباهات نه تنهابرزندگی خودمان تأثیرگذاراست بلکه زندگی اطرافیانمان راهم متأثرخواهدکرد.
ترازنامه نویسی کمک میکنداشتباهاتمان راکمترتکرار کنیم.?
یک اشتباه منو ازمسیریک زندگی آرام وبی دغدغه دورمیکردوباعث میشد تا نزدیکانم هم تحت تأثیراین اشتباه قرار گرفته وزندگی آنهاهم دچارترس واسترس شود.
یادمان باشد،مابه تنهایی زندگی نمیکنیم.
اشتباهات من معمولأاعتراض نزدیکانم رابه همراه داشت.
وقتی من ازدرون بهم میریزم آنرابه بیرون واطرافیان هم انتقال میدهم.
بااشتباهات مکرر،باوردیگران نسبت بمن خراب میشودوبه آنهااین اجازه رامیدهد که درموردم قضاوت کرده وسرزنشم نمایند.وقتی اشتباهاتمان،بواسطه عدم مشورت وخودمحوری هایمان ادامه دار میشوندوبه آنها اقرارنمیکنیم،آنهارا نمیپذیریم وزیربنا وچگونگی دقیق آنهارا پیدانمیکنیم برروی خودمان ودیگران اثری نامطلوب،بدومنفی بجامیگذاریم،وبه آنهااین اجازه رامیدهیم تاحتی نسبت به اصولی که بماوهزاران نفرازهمدردانمان کمک کرده است بدبین وشکاک شوند.
مداومت درنوشتن ترازنامه کمک میکندتا اشتباهاتمان راببینیم آنهارابپذیریم وپی ببریم که این اشتباهات نه تنهابرزندگی خودمان تأثیرگذاراست بلکه زندگی اطرافیانمان راهم متأثرخواهدکرد.
ترازنامه نویسی کمک میکنداشتباهاتمان راکمترتکرار کنیم.?