امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2-هدف از ادامه نوشتن یک ترازنامه شخصی چیست؟
که هرگاه در اشتباه بودیم سریعا به آن اقرار کنیم و خود را تصحیح و اصلاح کنیم سیستم بیماری ما به کونه ای است که آماده بازگشت ما به همان سیستم بیمار و مریض گذشته میباشد و اگر ما ترازنامه روزانه خود را تداوم ندهیم ناگاه و یا هرگز متوجه نمیشویم که مشغول رفتار بر اساس الگوهای غلط گذشته و یا جدید هستیم ترازنامه نویسی ما را معلوم میکند که با خود چند چندیم و در کجا هستیم و وضعیت امروز مارا مشخص میکند و هرجا که پای خطا و اشتباه وجود دارد را نمودار و امکان تصحیح آن بوجود میاید و ما را از سراشیبی سقوط به اعتیاد فعال نجات میدهد باعث روشنایی وضعیتمان میشود و باعث اصلاح وضعیتمان میشود به نظرم اجرای مو به مو اصول و زندگی به روال برنامه فقط برای امروز میباشد تا ببینیم در کجای جاده بهبودی بوده و تسلط بیماری بر روی من چقدر است و قبل از اینکه کار از کار بگذرد من از وضعیت خود آگاه شوم و برای اصلاحات و بروز رسانی اوضاع کاری انجام دهم زیرا تنبلی و بی تفاوتی چیزی است که به مرور بر روی کشتی بهبودی ما کارکرده و مارا به خلیج کشانده و اگر غافل بمانیم از عمق گیری اقیانوس که چقدر وضعیت درام و خطرناک است یکباره کشتی ما به گل نشسته و دیگر کاری از دست ما بر نخواهد آمد هدف از نوشتن ترازنامه همین است که ببینیم فقط برای امروز زندگی ما و بهبودی و بیماری در چه وضعی پیش میرود
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 2-هدف از ادامه نوشتن یک ترازنامه شخصی چیست؟ - توسط GOMNAM - 2013-12-04، 09:58

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  49· چگونه تمرین اصل روحانی انضباط شخصی در این قدم بر روی کل بهبودی من mehdiast 3 10,980 2020-11-09، 01:29
آخرین ارسال: amirjavadi
  48· چرا اصل روحانی انضباط شخصی را در این قدم لازم داریم ؟ mehdiast 3 7,640 2020-11-09، 01:28
  11· چرا لازم است که ما آنقدر به نوشتن ترازنامه شخصی ادامه دهیم تا برای mehdiast 5 10,291 2020-11-09، 09:55
  مفهوم فروتنی چیست؟ NASIB 1 29,487 2013-10-31، 07:39
آخرین ارسال: GOMNAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان