2013-12-04، 10:01
با توجه به اینکه او تجربه چگونگی انجام این قدم را داشته و احتمالا بارها با سعی و خطا به اشتباهات خود پی برده و با نوشتن ترازنامه شخصی نتیجه مورد نیاز خود را بدست آورده و در زندگی به کار برده به من نیز آموزش خواهد داد که اینکار را چگونه انجام دهم و چطور میتوانم با ترازنامه نویسی روزانه اخت شده و همیشه تراز رفتار و اعمال خود را چه خوب و چه بد داشته و هرگاه در خطا بودم به آن اقرار نمایم با توجه به اینکه یک شاخه گردن کلفت بیماری من خودمحوری است و برداشت شخصی است راهنمای من میتواند کمک کند که درست از این قدم استفاده نموده و یاد بگیرم کی کجا و چگونه تراز روزانه تهیه کرده و از آن چگونه بهره برداری نمایم و با توجه به اینکه او اینکار را بارها به کمک راهنمایش انجام داده قطعا بیشتر از من در آن خبره شده و همینطور نتیجه آن و چگونگی اجرای آن و یا عدم اجرای آن یا استفاده نادرست و یا نصفه و نیمه آن را میداند به حر حال راهنمای من کاملا میتواند مرا از استفاده غلط برهذر داشته و راه درست کارکردن این قدم را و اینکه همیشه من آنرا باید انجام دهم را به من که هیچ انضباط شخصی و نظم و ترتیبی در زندگی ندارم آموزش دهد در حقیقت تنها راهنماست که میتواند مرا آموزش پذیر و در شکل گیری درست من نقش داشته باشد من به این نتیجه رسیده ام این قدم خیلی ارزشمند است