2014-01-07، 10:08
آيا میدانم چه اتفاقات فوقالعادهاي در زندگيم روي داده است؟ امروز ابزارهاي مختلفي از طرف اصول خودیاری در قدمها به من پيشنهاد شده است. يكي از اين ابزار دعا و مراقبه كردن است. ابزاري كه در زندگي گذشتهام توانايي استفاده از آن را به دلايل مختلف نداشتم. امروز قدرت من از دعاكردن باعث ميشود تا ترس و خشم كمتر و با مراقبه کردن آرامش و ايمان بيشتری نصیبم شود و قدرت پذيرش و دوست داشتن خود و ديگران را در هر روز تمرين كنم. امروز قدرت عشق و دوست داشتن و دوستداشتنی بودن را در خودم احساس ميكنم. كسي در وجودم قرار دارد كه مرا در مسير بهبودي از درگيري و تشنج و خودآزاري منع ميكند. آيا با دعا و مراقبه كردن توانايي سروسامان دادن به زندگي آشفتهام را دارم؟ امروز بدون ترسیدن و ترساندن از وجود مشكلات و يا مسائل مختلف و یا از دست دادن عزيزي و يا هر مورد ناراحت كننده ديگري به زندگيم ادامه خواهم داد. امروز بدون ترسیدن و بدون ترساندن خودم و یا کسی، با دوست داشتن و عشق ورزیدن به خود و دیگران امنیت و صلح واقعی را تجربه خواهم كرد. خداوند خواهان خير و حافظ من است و بیماری من به فکر نابودی من است و من برای این فکرم خداوند را دارم.
دعا و مراقبه کن، او را درك خواهي كرد!
: فقط برای امروز-روز به روز 365 روز شاپور الف
دعا و مراقبه کن، او را درك خواهي كرد!
: فقط برای امروز-روز به روز 365 روز شاپور الف
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست