امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست و دوم آذر
22 آذر

مهمترين بخش و فعالیت بيماري فرد وابسته در اين است، كه خود را نمي‌شناسد و ظرفيت و قابليت‌های خود را نمي‌داند و یا توانایی استفاده از آنرا بلد نیست. هميشه سعي مي‌كردم برای ایجاد صمیمیت و محیط امن فکریم، با غلو کردن و بزرگ‌نمايي خصوصيات مثبت خودم، خلأها و شرمساری و خجالت و اشتباهات و نواقص خود را از ديد ديگران پنهان كنم. اين رفتارها باعث شده بود، كه قابلیت‌ها و رفتارهاي درست خود را از دست بدهم. امروز روبه‌ رو شدن با خود حقيقي توسط اصول خودیاری قدم‌هاي معنوي امكان پذیر است. تهيه‌ی يك ترازنامه اخلاقی صادقانه و بدن ترس از خود، این امکان را به ما می‌دهد تا ترس‌هايمان فرو ريزد. خيلي از ما در ضمن تهيه‌ی ترازنامه انتظار داشتيم، كه هيولايي از درون‌مان بيرون بيايد. امروز مي‌خواهم از دنياي سياه و تاريك پنهان درونم رها شوم و با شهامت وارد دنياي حقيقي شده و خودم را پيدا كنم. خداوندا: مرا كمك كن تا علل فراموش كردن و فرار از واقعيت‌هاي درونيم را بيابم و از خود واقعی فرار نكنم. اين را بدانم كه فرار از خود واقعي امكان نداشت و ندارد. آيا باز مثل سابق از روبه رو شدن با خودم مي‌ترسم؟
صادقانه خودت را جستجو كن!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست و دوم آذر شاپور الف - توسط sadaf - 2014-01-30، 11:33

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست و ششم آذر mahla 7 5,167 2017-11-11، 11:21
آخرین ارسال: aligolpa
  فقط برای امروز+ اندیشه امروز-بیست وپنجم آذر mahla 5 3,432 2014-12-17، 01:14
آخرین ارسال: sadaf
  فقط برای امروز-چهارم آذر mahla 6 3,987 2014-11-25، 01:04
  فقط برای امروز-سوم آذر mehdiast 7 4,128 2014-11-25، 12:55
  فقط برای امروز-پانزدهم آذر mahla 5 3,818 2014-09-19، 08:55
آخرین ارسال: NASIB