امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-سی و یکم تیر
31 تیر
گوشه گیری یا کناره گرفتن (قطع وابستگی) در ابتدا شاید عبارات سرد و طرد کننده ای بنظر برسد و اصلا دوست داشتنی نباشند . اما من به این باور رسیده ام که قطع وابستگی یک موهبت جالب می باشد . من به افرادی که دوستشان دارم این امتیاز و فرصت را می دهم که خودشان باشند . من دوست ندارم مانع فرصت های کشف لذت و خود کفا بودن فرد مورد علاقه ام ، که می تواند همراه با انجام کارهای فردی اش باشد ، شوم . اگر من دائما برای حمایت از آنها در هنگام تجربیات دردناک، در امورشان دخالت کنم ، بزرگترین بدی را در حق شان کرده ام . همچنین که مارک تواین گفته : " هر شخصی که گربه ای را از دم بگیرد ، چیزهایی را یاد می گیرد که به طریق دیگری نمی تواند بیاموزد. " برای من نگریستن فردی که رنج می برد و یا در مسیری افتاده که باور دارم منتهی به رنج است ، بسیار دردناک است بسیاری از تلاشهای من برای نجات دادن دیگران نشات گرفته از خواست من برای پرهیز از این درد و رنج بوده است . من یاد میگیرم که ترس ، غم و اندوه خود را تجربه کنم ، این به من کمک میکند تا به همین روند رشد در دیگران اعتماد کنم ، چون می دانم که درد حامل موهبت ها و تجربیاتی است که با خود می آورد .
یاد آوری امروز
گاهی اوقات بسیار جالب است که به دیگری اجازه دهیم تا نتیجه اعمال خودش را تجربه کند ، حتی موقعیکه برای هر دوی ما دردناک باشد . در طول این مسیر هر دوی ما سود می بریم . امروز در مرحله اول عشق را سر فصل در زندگی ام قرار خواهم داد . آنچه که من باید انجام دهم این است که خود را از امور دیگران کنار کشیده و قلبم را به رویشان باز بگذارم .
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروزالانان-شهامت عوض شدن-31 تیر - توسط NASIB - 2014-02-02، 01:37

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست ونهم تیر mahla 6 4,031 2015-07-20، 08:58
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیستم تیر mahla 4 3,861 2015-07-11، 01:28
  فقط برای امروز-هجدهم تیر mahla 4 3,762 2015-07-09، 07:14
  فقط برای امروز-هفدهم تیر ماه mahla 5 4,328 2015-07-08، 01:07