2014-02-04، 09:28
لحظهای که از جر و بحث دست برداشتم، توانستم ببینم و احساس کنم. درست از همانجا گام دوم ارام و بتدریج وارد زندگیم شد. نمیدانم چه اتفاقی افتاد یا از چه روزی به قدرتی برتر از خودم اعتقاد پیدا کردم، فقط میدانم که الان به ان ایمان دارم. برای رسیدن به این مرحله، تنها باید مبارزه را کنار میگذاشتم و بقیه برنامههای انجمن را با تمام وجود اجرا میکردم.
۱۲ گام و ۱۲ سنت
پس از سالها درگیری و اشوبی که به واسه خودرایی به پا شده بود گام دوم مرا از دام تنهاییم رها کرد. اکنون در سفر جدیدم، هیچ چیز برایم دردناک یا دست نیافتنی نیست.همیشه کسی هست که بار زندگی را با او قسمت کنم. گام دوم باعث شد که با خدا پیوند بخورم و حالا میفهمم که مشکلات روحی ام به دلیل نقصم بوده است. برای اینکه از گذشته رهایی یابم باید اینده را به کسی واگذار کنم که شانههایش از من خیلی پهن تر است.
۱۲ گام و ۱۲ سنت
پس از سالها درگیری و اشوبی که به واسه خودرایی به پا شده بود گام دوم مرا از دام تنهاییم رها کرد. اکنون در سفر جدیدم، هیچ چیز برایم دردناک یا دست نیافتنی نیست.همیشه کسی هست که بار زندگی را با او قسمت کنم. گام دوم باعث شد که با خدا پیوند بخورم و حالا میفهمم که مشکلات روحی ام به دلیل نقصم بوده است. برای اینکه از گذشته رهایی یابم باید اینده را به کسی واگذار کنم که شانههایش از من خیلی پهن تر است.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست