2014-11-24، 03:43
![[تصویر: %D8%B9%D8%B4%D9%82%20%DB%8C%D8%B9%D9%86%DB%8C....jpg]](http://eli212.persiangig.com/image/mataleb%20web/%D8%B9%D8%B4%D9%82%20%DB%8C%D8%B9%D9%86%DB%8C....jpg)
به اين ميگن عشق !!!!!!!!!!!!!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
عشق
|
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، amirhosein ، Atlas ، Rzh ، taranom
2014-12-01، 03:04
خوش به حال باد
گونه هایت را لمس می کند و هیچ کس از او نمی پرسد که با تو چه نسبتی دارد! کاش مرا باد می آفریدند تو را برگ درختی خلق می کردند؛ عشق بازی برگ و باد را دیده ای؟! در هم می پیچند و عاشق تر می شوند... خوش به حال باد گونه هایت را لمس می کند و هیچ کس از او نمی پرسد که با تو چه نسبتی دارد! کاش مرا باد می آفریدند تو را برگ درختی خلق می کردند؛ عشق بازی برگ و باد را دیده ای؟! در هم می پیچند و عاشق تر می شوند...
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
![]() ![]() سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، amirhosein ، NASIB ، Arghavan ، Rzh ، taranom ، .masoomeh.
2014-12-14، 08:58
عشق آدم را داغ ميكند و دوست داشتن آدم را پخته ميكند .... هر داغي يكروز سرد ميشود ، ولي هيچ پخته اي ديگر خام نميشود ... ![]() خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
2014-12-27، 02:32
عشق بيداد من باختن يعني لحظه عشق جان سرزمين يعني يعني زندگي پاک عشق ليلي و قمار من مجنون در عشق يعني ... شدن ساختن عشق دل يعني كلبه وامق و يعني عذرا عشق شدن من عشق فرداي يعني كودك مسجد يعني الاقصي عشق من عشق آميختن افروختن يعني به هم عشق سوختن چشمهاي يكجا يعني كردن پر ز و غم دردهاي گريه خون/ درد بيشمار عشق من يعني الاسرار كلبه مخزن اسرار يعني عــــــــــشــــــــــق
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
![]() ![]() سپاس شده توسط: Rzh ، sadaf ، mohsen..yazd ، taranom ، .masoomeh.
2014-12-27، 03:51
برای من دنیاي عاشقانه یعنی ...... مزرعه ای کوچک؛ خانه ای جمع وُ جور؛ و... زنی که دوستش دارم .
سپاس شده توسط: sadaf ، Atlas ، mohsen..yazd ، taranom ، .masoomeh.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Arghavan ، Rzh ، taranom ، sadaf ، .masoomeh.
2015-01-03، 11:56
![]() خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: Rzh ، taranom ، sadaf ، mohsen..yazd ، Atlas
2015-01-03، 04:47
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، Arghavan ، Atlas
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Arghavan ، Atlas
|
|