موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
432
مادرم، تو تنها ستارهای هستی که در روز و شب میدرخشی. ای ستارهی زندگیم، تو را با تمام وجود دوست دارم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
بارانی از عشق و نمی هم ستاره ارزانی تویی که در تبار معصومانهی نگاهت، چشمانِ خستهی من ستاره میچیند. خوشآهنگترین نغمههای هستی نثار قلب خسته و صبورت. روزِ به اوج نشستنت مبارک.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
آبیترین، دریاییترین و آسمانیترین تقدسِ زندگیمان! دستانتان را بوسه میزنیم. روزتان مبارک .
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
در تمام زندگي ام مادرم تنها دليل بودنم بود! روزت مبارك فرشته خلقت !
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
حکایت
وقتی به جهل جوانی بانک بر مادر زدم، دل آزرده به کنجی نشست و گریان همی گفت: مگر خُردی فراموش کردی که دُرْشتی می کنی؟
چه خوش گفت زالی به فرزند خویش چو دیدش پلنگ افکن و پیل تن
گر از عهد خُردیت یاد آمدی که بیچاره بودی در آغوش من
نکردی درین روز بر من جفا که تو شیر مردی و من پیر زن
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
مادر! تو پروانه دشت ایثاری؛ شمع فروزان محفل مایی؛ تو عطر خوش بوی همه گل هایی. در ژرفای دیدگانت، رودی از محبت موج می زند و دستان مهربانت سهمی از سخاوت آفتاب دارد. تو چون دریا بی دریغ، پایان نداری. تو زمزمه هرچه محبتی؛ عطر هرچه رازی؛ زلال هر چه عشقی؛ تو بلور شفاف خلوصی؛ وسعت بی کران مهربانی و صبری.
من لطافت نسیم، سیپدی سپیده، نستوهی کوه و صداقت آیینه را در تو می نگرم. مادر، گلبرگ ها بر دستانت بوسه می زنند؛ دریاها به تو غبطه می خورند؛ بادها نام تو را تا عرش خدا می برند؛ و ملکوتیان بر تودرود می فرستند. خدا بهشتش را به زیر پای تو می بخشد. تو به راستی شکوه مندترین واژه شگرف آفرینشی.
موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
265
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
زيباترين واژه بر لبان آدمي واژه “مادر” است
زيباترين خطاب “مادر جان” است
“مادر” واژه ايست سرشار از اميد و عشق
واژه اي شيرين و مهربان که از ژرفاي جان بر مي آيد
روزت مبارک مادر . . .
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
مادر اي لطيف ترين گل بوستان هستي , تو شگفتي خلقتي , تو لبريز عظمتي , تو را دوست دارم و مي ستايمت . دست بر دعا بر مي دارم و از خداي يگانه برايت برکت , رحمت و عزت مي طلبم .
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
در نگاه پر فروغت در آماقه سکوتت تنها محبت را ميبينم . مهر تو در ذره ذره وجودم رخنه کرده و حال به زيباترين و مقدس ترين واژه يعني مادر قسم مي خورم که دوستت دارم . . . . مادر عزيزم روزت مبارک .