2014-03-14، 02:43
تو مثل خورشید هستی. می دونی چرا؟چون با همون نگاه اولت می شه فهمید که از پشت کوه اومدی.
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
|
اس ام اس سر کاری
|
2014-03-14، 02:43
تو مثل خورشید هستی. می دونی چرا؟چون با همون نگاه اولت می شه فهمید که از پشت کوه اومدی.
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2014-04-29، 10:36
ﺷﻴﻴﺼﺸﺸﻴﻔﺒﺸﺼﺴﺺ
ﺛﺴﺜﺴﺒﺜﻘﺴﺜﻘﺜﻘﺜﺜﺴﺜﺴﺚ ۱۲۳۴۵۷۸۸۸۶۴۴۲۲۳۴۵۶۷۸۹ ﻭﻭﺣﻬﺨﺤﺨﺨﺨﺠﺠﺠﺠﺠﺤﺨﻨﻨﻤﻜﻚ ﻭ ﺭﺯﻭﺩﺩﺩﻳﻴﺎﺗﺮﺯﻋﻌﺘﺰﺍﺗﺰﺯﺭﺗﺘﻴﻮ ﭼﻴﻪ؟ ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻴﺒﻮﺭﺩ ﺗﻤﻴﺰ ﻣﻴﻜﻨﻢ....
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
2014-04-29، 10:38
ب بعضیا هم باس گفت
. . . . . . . . هر چی فکرشو کردم،چیزی نگیم بهتره...
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
2014-04-29، 10:39
سکوت من نشانه رضایتم نیست..
. . . . . . . . . بابا ساقه طلایی تو گلوم گیر کرده، کمکم کنید!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
2014-04-29، 10:39
نمی دونم خواب دیدم به تو پیامک دادم ، خواب بودم به تو پیامک دادم ، از خواب پا شدم به تو پیامک دادم ، تو خواب بودی به تو پیامک دادم ، مرض داشتم تو خواب به تو پیامک دادم ، تو مرض داشتی نصف شب پیامک منو خوندی ، الان تو خواب دارم می نویسم ، یا تو داری خواب می بینی به تو پیامک دادم ، بی خیال بابا!
2014-04-29، 10:40
کبوتر عشق که عاشقانه پر می گشود و عاشقانه لانه می ساخت رو یادت هست؟
. . . آخی طفلی گربه خوردش ))
2014-04-29، 10:41
سلام ببخشید مزاحمتون شدم میخوستم ببینم کمک فنر. ماشین بیگلی بیگلی چی بود که گوریل انگوری روش مینشست
2014-04-29، 10:42
میخوام روی چوب بنویسم که چقدردلم برات تنگ شده بعد با همون چوب اینقدر بزنمت تا بفهمی دلتنگی چه دردی داره!؟
سپاس شده توسط: رسول
2014-05-01، 01:22
اگه یک روز یک پروانه اومد نشست رو شونت،نرونش،چون من آدرس قشنگترین گل دنیا رو بهش دادم...
. . . . بذار یکم رو شونت استراحت کنه، خودش میره پیداش میکنه
سپاس شده توسط: sahar ، mohsen..yazd ، رسول
2014-06-14، 01:20
سبو بشکست و دل بشکست و جام باده بشکست
خدایا در سرای ما چه بشکن بشکنه بشکن من نمی شکنم بشکن سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، رسول ، NASIB
|
|