امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مونس
من و خدا سوار یک دوچرخه شدیم
من اشتباه کردم و جلو نشستم و خدا عقب.
فرمان دست من بود و سر دوراهی ها دلهره مرا می گرفت؛
تا اینکه جایمان را عوض کردیم.
حالا آرام شدم و هروقت از او می پرسم که کجا می رویم؟
برمیگردد و با لبخند می گوید:
تو فقط رکاب بزن...!!!!
یادت باشه و اینو از من بشنو که همیشه سکان زندگیتو بسپار به دست خدا
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
وقتی فراموشت خواهم کرد که عقلم خاموش ، نفسم قطع ، روحم در آسمان و بدنم زیر خاک باشد !
پاسخ
جمله «به تو افتخار مي کنم» همان قدر به مردان انرژي مي دهد که «دوستت دارم» به زنان...
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
ادعای بی تفاوتی سخت است !
آن هم
نسبت به کسی که
زیباترین حس دنیا را
با او تجربه کردی ...

مارگارت آتوود
پاسخ
وفاداری یک زن زمانی معلوم میشود که مردش هیچ چیز نداشته باشد و وفاداری یک مرد زمانی معلوم میشود که همه چیز داشته باشد
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
شادی و خوشی تنها چیزیست که با تقسیم شدن با دیگری دو برابر می شود. دنیا به چنین انسان هایی نیاز داره! بیایید یکی از اونها باشیم
از صمیم قلب براتون آرامش و شادی آرزو دارم.
پاسخ
پشت ویترین مغازه ها جنس هایی هست که خیلی گرونن یه چیزایی هم میشه پیدا کرد که ارزونه اما گاهی یه گوشه ای، یه چیزی میذارن، که شاید کهنه باشه ، شایدم معمولی اما روش نوشته ” فروشی نیست ” آدم باید از اون جنس باشه . . .
پاسخ
از اینکه امروز مورد توجه هستی خوشحال نباش، تیتر اول روزنامه امروز ، کاغذ باطله فرداست …
پاسخ
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺑﺎ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﻓﺮﻕ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﻣﺮﯾﺴﺖ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺍﺳﺘﻤﺮﺍﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﺳﺖ
پاسخ
. هرجاباشی خدا1پله ازت بالاتره نه بخاطراینکه خداست،برااینکه دست توبگیره
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان