موضوعها: 186
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
78
باید به جای سرکوب کردن احساساتم انها را درست بروز دهم نه خسارت بزنم ونه خسارت ببینم
هر اعتراضي را توهین تلقی نکنم دست از خود خواهی بردارم
ودیگرانرا کنترل نکنم
وقتی دیگران را با ارزش خود بسنجیم باعث توقع می شود
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
موضوعها: 51
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
318
تغییر زمانی اتفاق می افتد که نواقص را با حسن ها عوض کنم هر کدام افزایش پیدا کنند دیگری کم رنگ میشود
برای تغییر باید از حسن های اخلاقی استفاده کنم
هرچه حسن های اخلاقی بیشتر شونند نواقصی که مانع ارتباط برقرار کردن است کم می شوند و روابط من بهتر وصمیمانه وعاقلانه تر می شود مثل خویشتن پذیزی نه جنگیدن با خود صلح آشتی و دوست داشتن خود . کنار گذاشتن ترس اعتماد به نفس تواضع و فروتنی .محبت عشق بلاعوض و بدون توقع شناختن جایگاه وحدود خودم پذیرش اشتباه دیگران در نظر گرفتن جایگاه دیگران سخن گفتن به جا و درست وسعی کنم احساسات منطقم هما هنگ باشد
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
مصرف مواد مخدر ۳ نوع رابطه را در من کدر کرد
رابطه من با خدا
رابطه من با خودم
رابطه من با دیگران
و در بهبودی دقیقا برعکس عمل میشود: وقتی من نواقصم را کنار میگذارم و بدنبال احترام به خود و دیگران هستم و انتقاد پذیر بوده و خدمت کنم رابطه ام در هر ۳ مورد بهتر خواهد شد
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
265
2014-03-05، 01:57
(آخرین ویرایش: 2014-03-05، 09:24 ، توسط mehdiast.)
زمانی که بیاموزم و درک کنم که در روابط سالم رابطه ها پاینده تر می ماند
مفهوم این سوال شناخت احساسات در قبال دیگران و محیط است و در نتیجه به رفتار من می پردازد
تا نتوانم مشکل احساسی بودن را در خود شناسایی کنم همیشه دچار شخصیت دوگانه هستم
و نمی توانم با دیگران روابط درست و ادامه دار داشته باشم
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
0
57_برای اینکه رابطه سالمی داشته باشم بایداول ازخداوندکمک بخواهم وبعداعمال ورفتارمخرب وبیمارگونه ام رابررسی کنم دست از ترسهاوتوقعاتم بردارم دروغگویی وخودنمایی راکنارگذاشته ،خودخواهی وخودمحوری نکنم قضاوت وکنترل نکنم شهامت عذرخواهی کردن راپیداکنم رابطه ام دوطرفه باشدوازکسانی که روابط سالم ودرستی دارندسرمشق بگیرم وفقط خودم رادرنظرنگیرم در رابطه ام واقعا حال واحساس طرف مقابل هم برایم مهم باشد باصداقت وایمان به مسیربازیابی تمایل پیداکنم تراز روزانه بگیرم تغییرکردن یک فراینداست ونیازبه تمایل، ایمان،اعتمادوباورهای جدید داردمابصورت مرتب باید درحال تغییرباشیم وازعشق دررابطه هایمان استفاده کنیم هرچنداستفاده از عشق سخت است مگراینکه زیربنای رابطه ای واقعا عشق باشد.برای تغییرنیازداریم به تمایل،وایمان به اینکه مسیر جلوی رویمان درست است ، تغییردرافکاروباورهاواعتقادات بیمارگونه،وبایدبافروتنی به مسایل وضعفهایم نگاه کنم،واقرارصادقانه داشته باشم تا تمایل به تغییر از درونم شروع شود. دریک رابطه سالم بایداز4فاکتور رابطه سالم (صداقت،احترام،اعتماد ودرک متقابل)استفاده کنیم.رابطه سالم یک رابطه کاملا دوطرفه است باید دوست داشتن وعشق ورزیدن راتمرین کنیم ودرروابطمان بایدباتغییرات مثبت حق انتخاب داشته باشیم وباانتخابی درست به یک رابطه سالم وصحیح دست پیداکنیم?