2ـ چه چیزی مانع میشود که به نیروی برتر از خودم ایمان بیاورم؟
.
|
|
. سپاس شده توسط: NASIB ، mehdiast ، marian ، Atlas ، mohsen..yazd
2013-12-16، 11:43
هدف از کارکرد قدمها برداشتن موانعی است که بین من و خداوند وجود دارد.بین من و خدا در ابتدای خلقتم مانعی نبوده است و موانع بخاطر بیماریم ایجاد شده است مثل وابستگی های ناسالم و نواقص اخلاقی
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: mehdiast ، marian ، sadaf ، Atlas ، mohsen..yazd
2014-02-24، 02:20
-باورهای غلط من از خدا
-الگوهای ناسالم -ویژگی های ناسالم هموابستگی سپاس شده توسط: mehdiast ، sadaf ، NASIB ، Atlas ، mohsen..yazd
2014-04-23، 02:09
در بعضی مواقع بسیاری از اتفاقتی که در زندگی روزمره پيش مي آيذ باعث کمرنگ شدن اعتماد من به نيروی برترم می گردد و احساسی مانند کم شانسی ، بد اقبالی ، ترس ، گاهی غرور و خودخواهی ، حس حق به جانب بودن ، کنترل کردن و در اختیار گرفتن امور زندگی در دست خود در من به وجود می آورد در صورتیکه من نباید فراموش کنم که نیرویی برتر از من هست که بهتر از من می تواند زندگی ام را اداره و کنترل کند .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: NASIB ، Arghavan ، Atlas ، mohsen..yazd ، mehdiast
2014-06-02، 01:29
خود بزرگ بینی
ترس نامیدی تانوایی کنترل زندگی خودمو نداشتن تمرکز نداشتن رو خودم تمامی نقصهای من یک زمانی نیروی برتر من بودن نداشتن ذهن باز, عدم روشن بینی
2014-07-30، 07:58
باورهاي غلط _ شك و دودلي _ انكار واقعيت _ خودخواهي و خود محوري .......
خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: NASIB ، Atlas ، sadaf ، mohsen..yazd ، mehdiast
2014-12-03، 03:05
يكي از مهمترين موانع شناخت حقيقي از نيروي برتر الگوهاي ناسالم در مجموعه خانواده و اجتماع مي باشد .
در واقع رفتار ناسالم الگوها ي من باعث عدم شناخت حقيقي من از نيروي برترم مي شود. و اين رفتار ناسالم در من نيز بروز پيدا كرده و رشد ميكند. من با كار كرد قدمها نيروي برترم را بدانگونه كه حقيقت است مي شناسم نه بدانگونه كه به من تحميل شده است.
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، .masoomeh. ، mehdiast
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
3ـ چهگونه میتوانم نیروی برترم را پیدا کنم؟ | sadaf | 6 | 3,098 |
2014-12-03، 03:23 آخرین ارسال: Atlas |
|
9ـ قبل از این که وارد کُدا شوم تصوير و تصور من از نیرویبرتر چه بود؟ | sadaf | 3 | 3,244 |
2014-08-10، 11:09 آخرین ارسال: Arghavan |
|
4ـ نیروی برتر من چه ویژگیهایی دارد، آنها چهگونه مرا حمایت میکنند؟ | sadaf | 7 | 5,537 |
2014-08-04، 11:01 آخرین ارسال: هادی |
|
6ـ «نیروی برتر» برای من چه مفهومی دارد؟ | sadaf | 4 | 4,646 |
2014-08-04، 12:45 آخرین ارسال: Arghavan |
|
1ـ آیا من به اين باور رسيدهام، به نیرویي به جز نیروی خودم نیاز دارم؟ | sadaf | 5 | 3,900 |
2014-07-28، 04:39 آخرین ارسال: Arghavan |