2014-05-04، 01:08
وقتی کسی را دوست داری باید زیبایی هایش را بیرون بکشی و تلخی هایش را صبر کنی چون هیچکس کامل نیست !
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
|
اگه یه زمانی !!!!
|
2014-05-04، 01:08
وقتی کسی را دوست داری باید زیبایی هایش را بیرون بکشی و تلخی هایش را صبر کنی چون هیچکس کامل نیست !
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
2014-06-16، 04:41
همواره به یاد داشته باشید انسان نمی افتد مگر از سمتی که به خدا تکیه نکرده باشد
2014-06-17، 12:00
همیشه آرزوهایی که داری یه جا بنویس .
می دونی چرا ؟ چون خدا اونها رو یادش نمی ره ، این مائیم که یادمون میره چیزهایی که الآن داریم آرزوی دیروزمون بوده که خدا بهمون داده
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، رسول ، NASIB ، amir.a ، jahan
2014-06-18، 01:14
چه بسا خدا هر گرهي كه در كار مامي اندازد مانند گره قالي باشد كه نهايتا قصد دارد نقشي زيبا از ما بيافريند.
2014-07-11، 06:27
آیا گناه از ماست که افکار پلید به سراغمان می آید؟ نه این تقصیر ما نیست که افکار پلید به سراغمان می آید، اما اگر در ذهن خود جایی به انها بدهیم،گناهکار خواهیم بود. جی پی واسوانی
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، amir.a ، jahan ، NASIB
2014-07-29، 08:22
هرگاه نا اميد شدي .....
برو كوه ، فرياد بزن آيا هنوز اميدي هست ؟؟؟ آنگاه خواهي شنيد : هست ، هست ، هست .... خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mohsen..yazd
2014-08-16، 12:24
زمانی که حرکت نداشته باشی و ساکت بشینی ، لگد مال خواهی شد. حتی اگر در مسیر خود باشی.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB
2015-03-01، 03:08
درقفس را گشودم واسمان رابه
پرنده ی قفسی هدیه دادم خرسند ازخدمتی که کردم خواستم شوق پرواز پرنده را ببینم دیدم درون پنجه شاهین است وآرزوی قفس می کند....... به خودم آمدم،فهمیدم باز درکار خدا دخالت کردم.
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd
|
|