امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2-چطور مي توانيم ذهنمان را باز كنيم و به چيزهايي كه ديگران براي كمك كردن به ما مي گوي
.

چطور مي توانيم ذهنمان را باز كنيم و به چيزهايي كه ديگران براي كمك كردن به ما مي گويند گوش فرا دهيم ؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
باید بنویسم هر چیزی را که میدانم ،هیچ زمانی نمیتوانم فکرم را باز کنم به جز این که به خودم کمک کنم و افکارم را از حالت تشویش و نگرانی دور کنم. ذهن من مانند اسفند روی آتیش است ،پس اول باید آن را آرام کنم با مشارکت کردن و رفتن به جلسات.من باید تکات قدیمی را دور بریزم در آن موقع میتوانم  پیام خدا را بشنوم .من اگر هر لحظه بسپارم میتوانم پیام را بگیرم . من ایمان دارم که پیام خداوند در کلام دیگران است.[img]images/smilies/wink.gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  5- اين قدم براي ما چه كار خواهد كرد : آيا به ما آرامش خواهد داد ؟ ويا اينكه اين قدرت mehdiast 1 1,266 2014-08-14، 07:01
آخرین ارسال: MOZHGAN
  4-چطور مي توانيم از " اراده و خواست خداوند براي خودمان " مطلع شويم؟ mehdiast 1 1,700 2014-08-14، 06:47
  3-شعار " رها كن و به خدا بسپار " چطور با اين قدم در ارتباط است mehdiast 1 2,748 2014-08-14، 06:41
  1-چه چيزي به ما در اعتماد كردن كافي به خداوند كمك ميكند كه اراده و زندگيمان را به او mehdiast 2 1,732 2014-08-14، 06:26

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان