امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4-آيا ما خواهان پذيرش انتقاد هستيم و يا اينكه سريعا" شروع به جانبداري از كاري كه انجا
.

آيا ما خواهان پذيرش انتقاد هستيم و يا اينكه سريعا" شروع به جانبداري از كاري كه انجام داده ايم مي كنيم ؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
قبل از ورود به الاتین از افرادی انتقاد میشنیدم که نمیخواستم بشنوم  و یا شرایط پذیرفتن آن انتقاد را نداشتم [img]images/smilies/confused.gif[/img] اما در برنامه و با گرفتن راهنما فهمیدم که باید انتقاد پذیر باشم چون آن اشخاص مرا ار بیرون میبینند و چیزهایی را از من میبینند که من نمیتوانم ببیینم و حرفهایشان از روی صداقت است و به صلاح من است .  انتقادسازنده باعث میشود که من سازنده شوم  مثلا اگر راهنمای من به من میگوید زود عصبانی میشوی من دیگر مانند گذشته ناراحت نمیشوم و به دنبال راهکار و یافتن الگوی خوب رفتاری هستم تا رفتارم را اصلاح کنم. اگر بخواهم واقعییت وجودی خود را بپذیرم و صادق باشم میتوانم انتقاد سازنده را بپذیرم و رشد کنم و در جهت بهبودی پیش بروم.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  15-آيا مي توانيم از موفقيت ها و خوشبختي ديگران لذت ببريم و يا اينكه به اين احساس خوب mehdiast 1 1,476 2014-08-16، 10:01
آخرین ارسال: MOZHGAN
  16- آيا شديدا" عيب جو و خرده گير هستيم ؟ آيا هميشه گله منديم و اعتراض داريم ؟ چرا هنگ mehdiast 1 1,635 2014-08-16، 12:38
  20-آيا ما از احساسات ديگران خبر داريم و نسبت به آنها آگاه هستيم ، و يا اينكه اولين چي mehdiast 1 1,469 2014-08-15، 06:13
  11-آيا ما برنده هاي خوبي هستيم ؟ آيا مي توانيم بدون اينكه نسبت به خودمان عقيده اي اغ mehdiast 1 1,445 2014-08-15، 04:44
  10- آيا ما بازنده هاي خوبي هستيم ؟آيا مي توانيم شكست و ياس و نااميدي را بدون هيچ گله mehdiast 1 1,379 2014-08-15، 04:37

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان