2014-07-22، 07:52
خدایا! بمن رفیقی بده که با من گریه کند ... دوستی که با من بخندد را خودم پیدا خواهم کرد
!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
مناجات با خدا
|
2014-07-22، 07:52
خدایا! بمن رفیقی بده که با من گریه کند ... دوستی که با من بخندد را خودم پیدا خواهم کرد !
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، mehdiast ، amirhosein
2014-07-24، 06:20
سلام خدا جون ، خوبی؟ امشب میخوام باهات دردو دل کنم ، خدایا امشب میخوام ببخشم
خب با کدوم شروع کنم ؟ آها، خدا جون راستی یادته اونکه بهم میگفت دوستم داره ، بعد رفت با یکی دیگه ،؟ اون احساسمو ازم گرفت، اما عیب نداره خدا جونم ببخشش!!!!!!! خدا جونم یادته اون دوستمو که مورد اعتمادم بود ؟ یادته منپ فرو!خت ؟ یادته اعتمادو ازم گرفت ؟ آره اونم ببخشش.......!!!!!! خدایا!!! یادته یکی دیگه بود وقتی دعوامون میشد دست میذاشت رو نقطه ضعفهام ؟ ؟؟؟؟بعد منم شدم کینه ای !!!!! اما اونم ببخشش!!!!! خدایا یادته بهم دروغ گفتن ؟ منم به روشون نیاوردم تا هیچی رو نشه، بعد پیش خودم موند دروغاشون ، اونا رو هم ببخششون ....!!!!! خدایا من بخشیدم حالا تو ببخش که از من یه آدم بی اعتماد و کینه ای و بی احساس و مغرور ساختن .... خدایا یادته بلد بودم دوست داشتن رو ؟؟؟؟؟ خدایا یادته منم خوب بودن رو بلد بودم ؟؟؟؟؟ خدایا من بد نبودم ، اما بد شدم !!!!! حالا تو ببخش ..... من این نبودم اما شکستها بدم کرد ........!!!!!!! حالا ت منو ببخش خدا جونم ، می بخشی ؟
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sepahrad
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
مناجات با خدا | mojtaba_s | 28 | 14,210 |
2022-10-18، 09:21 آخرین ارسال: hamid.m |
|
مناجات... | mojtaba_s | 10 | 5,140 |
2015-12-03، 10:29 آخرین ارسال: NASIB |