3ـ «پروردگاری که خود درک کردیم» برای من به چه معنايي دارد و فهمي است؟
.
|
|
.
2013-12-18، 11:02
در گذشته و یا کودکی تا قبل از آشنایی با انجمن 12 قدمی خدای درک شده توسط من خدایی بود که به راحتی نمی توانستم با او ارتباط برقرار کنم و برای گفتن حرفهایم به او ترس داشتم و مدام برایش شرط می گذاشتم در واقع تعیین تکلیف می کردم و به او علاوه بر مشکلاتم راه حل هم ارائه می دادم اما امروز می دانم من تنها مشکلاتم را باید به او بگویم و به او راه کار و راه حل ندهم و نتیجه کارهایم را به او واگذار کنم .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
2014-01-26، 09:50
یعنی لازم نیست خدایی که دیگران درک میکنند من برای خودم درک کنم و درک خودم هر چقدر هم ناقص باشد برای شروع برقراری رابطه کافیست.
2014-06-06، 05:31
این قدم خیلی لذت بخشه, چونکه ما با سعی کردن در یافتن خدای خودمان اونطوری ک ب صورت شخصی و خصوصی درکش کردیم انتخابش میکنیم,تعریفش میکنیم,نوع تماس,زمان برقراری ارتباط و مکان همش دست خودمونه,
بهترین معنا همون نیروی برتره,یک نیروی مافوق یک منبع انرژی ک در راس قرار گرفته,یه نیروی بی نهایت,ک در درون خودم در جستجوش هستم. سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf ، Arghavan
2014-08-15، 11:30
خداوندي كه از كودكي به من نشان داده شده بود ، خداي مهرباني نبود كه من امروز باور دارم ...
با مرور گذشته ام و رابطه ام با خداوند دريافتم كه خداوند مهربان ه منو دوست داره هميشه در كنارم بوده كمكم كرده و معجزات اش بارها و بارها من و عزيزانم را نجات داره ...رد پاي مهربان اش را در زندگيم مي بينم ..درك و باورش ميكنم ... خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
6ـ «سپردن» برای من چه معنی دارد؟ | sadaf | 7 | 6,154 |
2014-12-05، 03:47 آخرین ارسال: Atlas |
|
5ـ «مراقبت خداوند» برای من به چه معنايي است؟ | sadaf | 4 | 4,104 |
2014-08-22، 12:45 آخرین ارسال: Arghavan |
|
1ـ «تصمیمگیری» برای من به چه معنايي دارد و كاربردي است؟ | sadaf | 4 | 3,435 |
2014-08-15، 11:05 آخرین ارسال: Arghavan |