2014-11-14، 03:10
رفاقت مثل آدم برفی میمونه، درست کردنش راحت؛ اما نگه داشتنش سخت!
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
|
آموخته ام ......
|
2014-11-14، 03:10
رفاقت مثل آدم برفی میمونه، درست کردنش راحت؛ اما نگه داشتنش سخت!
2014-11-17، 10:33
عالم اعتیاد ، عالم گرفتن و از دست دادن است.
عالم بهبودی عالم بخشیدن و دریافت کردن است. کدام عالم را برای زندگی انتخاب می کنید؟
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، yalda ، NASIB ، Atlas
2014-11-25، 05:00
آموخته ام ... که زندگي مثل يک دستمال لوله اي است، هر چه به انتهايش نزديکتر مي شويم سريعتر حرکت مي کند.
2014-12-03، 03:10
زندگی کن به شیوه خودت…
با قوانین خودت … !!! مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند … برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی … چه خوب … چه بد … موضوع صحبتشان خواهی شد …! پس زندگی کن به شیوه خودت … چه خوب … چه بد
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، .masoomeh.
2014-12-11، 06:31
آموخته ام که خدا عشق است و عشق تنها خداست
آموخته ام که وقتی ناامید می شوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظارمی کشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظرگرفته آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از او سخت ترم...
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، Atlas
2014-12-25، 11:49
آموخته ام که ... آموخته ام که خدا همیشه مرا میبیند ! آموخته ام که من تنها کسی نیستم که غمی در دل دارم ! آموخته ام که ساده دل نبندم ! آموخته ام که هیچ گاه وابسته نشوم ! آموخته ام که ساده زندگی کنم ولی ساده نباشم !
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، .masoomeh.
2014-12-25، 11:50
آموخته ام که زود قضاوت نکنم ! آموخته ام که گذشته فقط تجربه است ! آموخته ام که زندگیم را با دخالت دیگران تباه نسازم ! آموخته ام که جواب بدی رو با بدی ندهم ! آموخته ام که محبت کنم ولی انتظار پاسخ نداشته باشم ! آموخته ام که زمانی شادم که کینه ای در دل ندارم ! آموخته ام که هر شکستی آغازی برای پیروزی است ! آموخته ام که دست از شکایت بردارم ! آموخته ام که خود را برتر ندانم !
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، .masoomeh.
2014-12-25، 11:51
آموخته ام که هرگز کسی را سرزنش نکنم ! آموخته ام که از لحظات زندگیم لذت ببرم ! آموخته ام که گاهی تفکر بهتر از هر کاریست ! آموخته ام به او که مرا دوست ندارد دوست داشتن بیاموزم ! آموخته ام که در لحظات سخت فقط از خدا کمک بخواهم ! آموخته ام که سالم زندگی کنم ! آموخته ام که پدر و مادرم بهترین دوستانم هستند ! و در آخر آموخته ام که همیشه بیاموزم !
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، .masoomeh.
2015-01-13، 09:53
هرکس بخواهد کاری را انجام دهد راهش را پیدا می کند
و هر کس نخواهد کاری را انجام دهد ، بهانه اش را . . .
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، Atlas ، Arghavan ، .masoomeh.
2015-01-13، 08:02
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، .masoomeh.
|
|