2014-10-31، 02:56
همه می پرسند
چیست در زمزمه مبهم آب ؟
چیست در همهمه دلکش برگ ؟
چیست در بازی آن ابر سپید ،
روی این آبی آرام بلند ،
که تو را می برد اینگونه به ژرفای خیال؟ ....
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
براي تو .....
|
2014-10-31، 02:56
همه می پرسند چیست در زمزمه مبهم آب ؟ چیست در همهمه دلکش برگ ؟ چیست در بازی آن ابر سپید ، روی این آبی آرام بلند ، که تو را می برد اینگونه به ژرفای خیال؟ ....
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sepahrad ، Rzh ، NASIB ، Atlas
2014-11-01، 10:40
تو می توانی دوست داشته باشی! در هنگامی که انسان ها راخوب نمی شناسی. او اگر دوستت نیست. می تواند دشمنت هم نباشد. تو می توانی برای دوستانت بارقه ی امیدشوی وبر قلب ناامبدشان بتابی . لحظه ای شادی ولبخند را میهمانشان کنی .
کافی ست بدانیم :
ما اگر اورا نمی بینیم " خدا " ما را می بیند. می توانی اورا باور کنی.وجودش را در کنارت.باتو همراه است…
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: sadaf ، Rzh ، mohsen..yazd ، NASIB ، Atlas
2014-11-01، 11:03
سلااااااااااااام دوست خوب من باور کن که می تونی به اوج برسی… حرکت کن… شروع کن… باور کن می تونی به آرامش برسی… مشکلات برای همه هست…برای همه…
برای همه…
کسی که قبول کنه این رو…باهاش کنار میاد… زندگی بینهایت زیباست… و تو آمدی تا از زیباییش استفاده کنی… نه این که غصه بخوری… تو آمدی که از زیباییش لذت ببری… زیبایی در هرچیزی هست اگر بخواهی… باور کن تولیاقتش را داری
2014-11-01، 11:05
اگه بجنگی موفق میشی عادت نکن به شکست به نجنگیدن برای آرزوهـ ــات باور نکن نشدن ها رو عادت نکن به
عادی بودن . . .
برای آرزوهــــات بجنگ . . . هر طور که شده نذار دیر بشه نذار . . .
2014-11-03، 09:59
عزیزترین آدما مثل تکه های پازل اند نباشن هیچ چیز دیگه ای نمیتونه جاشونو پر کنه … •
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!
2014-11-11، 06:55
تو برام تنهاتريني..
تو برام قشنگتريني.. تو نگيني روي انگشتر قلبم.. كاش ميشد تو دام چشمهات اسير هميشه بودم.. كاش ميشد منو ميديدي كه برات دارم مي ميرم.. نميخوام بي تو بمونم، چون ديگه چيزي ندارم.. كاش مي شد گلهاي عشقم يه گلستاني مي ساختند.. من ميون دشت گلهام، تو بالا خورشيد، روزهام كاش مي شد.. چشمهاي پاكت، ماه شبهاي دلم بود، ديگه قصه اي ندارم، چون حالا من تو رو دارم.. واسه دوست داشتن چشمهات، واسه اون ناز نگاهت، به شكار شب و روزم باشه، اشكالي نداره، بذار از عشقت بسوزم....
سپاس شده توسط: Rzh ، mohsen..yazd ، NASIB ، Atlas ، Arghavan
2014-12-04، 05:35
فرقـی نمـی کند !! بگویم و بدانـی ...!
یا ...نگویم و بدانـی..! فاصله دورت نمی کند ...!!! در خوب ترین جای جهان جا داری ...! جایـی که دست هیچ کسـی به تو نمـی رسد.: دلــــــــــــــم هر چه دلم را خالی می کنم باز هم پر می شود از تو ، چه برکتی دارد دوست داشتنت....
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، Atlas ، sadaf ، .masoomeh.
2014-12-05، 04:22
بلندترین شبِ چشمهات استْ یلدا تا صبح هم نگاهشان کنم وقت کم میآورم قرارِ ما؛ پایانِ شبِ سیَه حالا برو! میخواهم تا سپیدهی چشمهات قدم بزنم نه شبچَره میخواهم نه گپ و ناردانه فقط، یلداترین بوسه از لبهايت!
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Rzh ، sadaf ، Arghavan ، NASIB ، .masoomeh.
2014-12-14، 05:44
دوست خوب غمها را از بين نمي برد ، اما كمك ميكند ....
درست مثل چتر كه باران را متوقف نميكند.. اما كمك ميكند آسوده زير باران بايستيم !!.... خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، Atlas ، NASIB ، Rzh ، .masoomeh.
2014-12-27، 02:36
مهربان باش
كه در آن پس اين پنجره ي سبز قشنگ مهربان است كسي با من و تو چه قشنگ است نگاهي كه به مهر بگشايي به همه
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: Rzh ، .masoomeh.
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
براي يك دوست | Atlas | 1 | 1,162 |
2015-01-08، 01:24 آخرین ارسال: Atlas |