موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
265
2013-10-16، 08:45
(آخرین ویرایش: 2014-01-05، 08:40 ، توسط mehdiast.)
آیااعتقاد داریدکه قدرت مافوق قدرت شماوجود دارد؟اگرجواب مثبت است نشانه های وجود آن چیست و در زندگی شما چه نقشی دارد؟
موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
265
تا ببینیم قدرت مافوق را در چه چیزی میدانیم
البته وجود دارد
قدرت مافوق :هر قدرتی که مارا به سمت مثبت حرکت میدهد را میشه اون رو قدرت مافوق دانست
مثل-جلسات-دعا کردن-راهنما-قدم کار کردن-مشورت کردن که همه اینها ما را به وجودیت اصلی میرساند
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 513
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
12
اری پاک بودن نمونه ای از نشانه اوست چیزی که به تنهای نتوانستیم ولی با کمک نیروی برتر توانستیم
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
بله من از کودکی با نام خدا اشنا بودم.او خداوند بخشنده عاشق و مهربان است اما در دوران کودکی و زمان مصرف تصور نادرستی از او داشتم.به مرور دربهبودی فهمیدم منظو ر از خدا همان درکی است که شخصا از او دارم و نیازی نیست درکی که دیگران از خدا دارند را برای خودم انتخاب کنم و درک خود من هرچقدر هم ناقص باشد برای بهبودی و شروع رابطه کفایت میکند.مهم اینست که من باور داشته باشم نیرویی وجود دارد که قدرتش بالاتر از من است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
102
بله ....
حتما اعتقاد دارم که نیروی مافوق نیروی خودم
وجود دارد وهیچ شکی در آن نیست...
و نشانه های وجود آن:
آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است.
[img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...