امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17-در مورد رفتارعاقلانه خود پس از آشنایی باNAچند مثال زنده بزنید؟
در مورد رفتارعاقلانه خود پس از آشنایی باNAچند مثال زنده بزنید؟
پاسخ
حضور مرتب در جلسات ،تماس مداوم با راهنما ، کارکرد قدمها بصورت منظم،خدمت کردن ،مسول بهبودی خود بودن،مشورت کردن وگرفتن تجربه دیگران ، شاغل شدن وغیره..........؟
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
مشورت در هر کاری و تکرار اشتباه نکردن
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
پاسخ
رفتارهای عاقلانه من پس از آشنایی باانجمن :

جلسه رفتن؛راهنما گرفتن وارتباط با او؛قدم کار کردن وجاری کردن

آن در زندگی؛خدمت کردن و در راستای اصول بودن و....

[img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]    
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  16-بی عقلانه ترین کارهایی که بعد از آشنایی با NAانجام داده اید را بنویسید؟(پنج مثال ز mehdiast 4 10,566 2015-06-27، 12:55
آخرین ارسال: داود
  15-بی عقلانه ترین کارهایی که قبل از آشنا شدن باNAانجام داده اید را بنویسید؟(پنج مثال mehdiast 7 12,424 2015-06-27، 12:48
  7-آیا می توانید خودمحوری های خود را در زندگی تشخیص دهید؟(مثال بزنید) mehdiast 4 12,426 2015-06-16، 12:23
  1-آیا قبل از آشنایی با NAاعتقاد داشتید که فکرتان قدرتمند است وقادرید به کمک آن تمام م mehdiast 4 8,896 2015-06-12، 12:13
  12-عقیده شما در مورد شخصیت کاذب چیست؟(کارکتر بیماری که کنترل زندگی شما را بدست می گیر mehdiast 2 14,727 2014-07-03، 05:16
آخرین ارسال: NASIB

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان