بی عقلانه ترین کارهایی که قبل از آشنا شدن باNAانجام داده اید را بنویسید؟(پنج مثال زنده بزنید)
|
امتیاز موضوع:
15-بی عقلانه ترین کارهایی که قبل از آشنا شدن باNAانجام داده اید را بنویسید؟(پنج مثال
|
سپاس شده توسط: NASIB ، s.sadegh.s ، sadaf
2013-10-17، 04:45
ما همیشه بی عقلانه ترین کارهایمان را به صراحت برای دیگران تعریف می کردیم وباانجام چنین کارهایی احساساتی از قبیل خود کم بینی بی ارزشی ویاکم ارزشی را از دور می کردیم.ما همیشه اول کاری را انجام می دادیم بعد حس می کردیم بعد در موردآن فکر میکردیم تکرار اشتباه ودنبال نتیجه متفاوت بودن نشانه نداشتن سلامت عقل است.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: NASIB ، s.sadegh.s ، sadaf
2013-11-21، 04:03
کارهای مانند خسارت به دوستان و خانواده و مصرف چندین مورد مواد در یک شب
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن سپاس شده توسط: mehdiast ، NASIB ، s.sadegh.s ، sadaf
۱- استعمال دخانیات و مواد مخدر به عنوان راه حل مشکلات زندگی...
۲- استفاده از موادمخدر و کالاهای قاچاق برای پول در آوردن و کسب درآمد... ۳- فرار از منزل در نوجوانی به خاطر رها شدن از قید و بند های خیالی که در زندگی داشتم! ۴- فرار از خدمت سربازی به مدت چند سال که گاه و بیگاه هم دادگاهی میشدم و غیره ... ۵- تاسیس شرکت در سن بیست سالگی در حالی که هنوز دست چپ و راستم را بلد نبودم ! ۶- ازدواج کردنم در حالی که نه پول کافی داشتم ، نه کار دائم و درست حسابی و شرایط دیگر. به طور کلی وقتی به گذشته نگاه میکنم میبینم همه کارهای من سر منشاء غیر عاقلانه داشته است !
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: NASIB ، s.sadegh.s ، sadaf
2014-01-05، 09:20
وقتی به گذشته خودم نگاهی می اندازم میبینم من همه چیز بوده ام جز یک فرد عاقل.مصرف مواد مخدر نشستو برخواست با ادمهای لاابالی و خطرناک.حمل مواد مخدر و تصمیمات اعتیادی مصرف با ادمهای اش و لاش و مریض تنها بخش کوچکی از کارهای من در زمان اعتیاد است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: s.sadegh.s ، sadaf ، mehdiast ، Arghavan
2014-07-22، 06:11
1. مصرف مواد مخدر
2.خودزنی کردن های فراوان 3.دزدی کردن 4.خسارت زدن به خانواده و اطرافیان 5.رابطه های نامشروع 6.مرتکب شدن جرم یا همان دیوانگی اعتیاد و در سن کم آشنایی با دادگاه پاسگاه و زندان و به طور کلیتمام کارهای که منشا از خودمحوری و غرور بود ناعقلانه بود
2014-09-03، 03:07
اگر عقل داشتم که مواد مصرف نمی کردم .
تهیه حمل و مصرف مواد مخددر . رابطه های خارج از عرف جامعه (مصرف با افراد کم سن تر از خود و یا پیرمرد ها ) خسارات شدید روحی و عاطفی به خانواده مخصوصاً همسر و بچه هایم که جبرانش سخت است کلاهبرداری از بستگان و خانواده جهت تهیه مخدر و گاهی هم دزدی از پدر مادر و همسر ازدواج قبل از رسیدن به سن هیجده سالگی و با توجه به اینکه هنوز بچگی نکرده بودم
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2015-06-27، 12:48
مصرف مواد مخدر یکی از بی عقلانه ترین کارهایی بود که انجام
دادم .مصرف مواد مخدر باعث شد تا در دام اجبار و عادات خود محورانه گرفتار شوم واین موضوع زمینه ساز انجام کارهای غیر عقلانی مانند خود محوری؛خسارت وارد کردن؛دادن تجربه های خطرناک به دیگران و....شده بود.
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
سپاس شده توسط: Atlas
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
17-در مورد رفتارعاقلانه خود پس از آشنایی باNAچند مثال زنده بزنید؟ | mehdiast | 3 | 5,563 |
2015-06-27، 12:59 آخرین ارسال: داود |
|
16-بی عقلانه ترین کارهایی که بعد از آشنایی با NAانجام داده اید را بنویسید؟(پنج مثال ز | mehdiast | 4 | 10,099 |
2015-06-27، 12:55 آخرین ارسال: داود |
|
7-آیا می توانید خودمحوری های خود را در زندگی تشخیص دهید؟(مثال بزنید) | mehdiast | 4 | 11,867 |
2015-06-16، 12:23 آخرین ارسال: داود |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان