2014-12-30، 03:00
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
|
پيامها در قالب متن در تصوير..
|
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، Rzh ، taranom ، sepahrad ، مرسده ، NASIB ، mehdiast ، .masoomeh.
2015-01-03، 02:46
پروردگارا ؛ خود را تقدیم تو میدارم ، از من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی ، از اسارت نفس رهایم کن ، تا انجام ارادات را بهتر توانم ، مشکلاتم را بگیر تا پیروزی بر آنها شاهدی باشد برای کسانی که با قدرت تو ، عشق تو ، راه تو ، یاریشان خواهم کرد ، باشد تا همیشه بر اراده تو گردن نهم ........، ( آمین )
سپاس شده توسط: Arghavan ، Rzh ، taranom ، mohsen..yazd ، sadaf ، sepahrad ، مرسده ، NASIB ، mehdiast ، .masoomeh.
2015-01-03، 04:49
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، sepahrad ، Arghavan ، Atlas ، مرسده ، NASIB ، mehdiast ، .masoomeh.
2015-01-03، 04:51
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، sepahrad ، Atlas ، مرسده ، NASIB ، .masoomeh.
2015-01-03، 08:15
کلاغ و طوطی هر دو زشت و سیاه آفریده شدند ، طوطی اعتراض کرد و زیبا شد ، کلاغ به رضایت خدا راضی شد ، اکنون طوطی درقفس است و کلاغ آزاد.
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: مرسده ، mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، mehdiast
سپاس شده توسط: مرسده ، mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، mehdiast
سپاس شده توسط: مرسده ، mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، mehdiast ، .masoomeh.
2015-01-05، 08:56
سپاس شده توسط: sepahrad ، mohsen..yazd ، sadaf ، Atlas ، NASIB ، mehdiast ، .masoomeh.
2015-01-12، 02:37
دوستان عزیز امروز روز تولد 125 سالگی چارلی چاپلین است ، روز خوبی است برای یادآوری 3 جمله تاثیرگذار او : 1- هیچ چیز دراین جهان جاودانه نیست حتی مشکلات و بدبیاری های ما . 2- من قدم زدن در باران را دوست دارم، چون کسی نمی تونه اشکهامو ببینه . 3- بیهوده ترین روز در زندگی اون روزیه که ما نخندیم.
پس لبخند می زنیم با تمام مشکلاتی که داریم
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
|
|