موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
432
اندیشه امروز بیست وپنجم آذر ( a day at a time )
در گذشته اگر چه بسیاری از ما رشد کرده و بالغ به نظر می رسیدیم ، بطور کودکانه ای اصرار داشتیم که دیگران محافظ و مدافع ما هستند و از ما مراقبت می کنند . ما به گونه ای رفتار کردیم که گویی جهان به ما بدهکار است و هنگامی که افرادی را بیشتر از همه دوست می داشتیم از ما کناره گیری کردند و در مواردی کاملا با ما قطع رابطه کردند . حالت ماتم و سوگواری گرفتیم . ما قادر به درک این مساله نبودیم که تحمل افراد آستانه واحدی دارد و وابستگی بیش از اندازه ما به دیگران به این علت شکست خورد که درخواستهای نابجای ما خارج از ظرفیت تحمل آنها بود . امروز بر خلاف گذشته ما به خداوند بزرگ اتکا داریم و بیش از حتی خود به او وابسته ایم .
آیا من تلاش می کنم که آنچه را به نظرم خواست خداوندی است انجام دهم و به خواست او اعتماد کنم ؟
آیا من می دانم با درنظر گرفتن تجربیات وابستگی خود در گذشته یک فرد وابسته هستم . در طول زندگی من به اشیا ، افراد و مواد مخدر وابستگی شدید داشته ام . آیا من قادرم که وابستگی سالم به خداوند را جایگزین تمام وابستگی های گذشته خود نمایم ؟
" من بیش از یک وابستگی دارم "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت http://forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
بادا که واژه ی خدا سرآمد همه ی کلمات باشد،
الهام بخش اعمال ورویاهای مان ودر بیداری وخواب،
نشست وبرخاست،
استراحت وکار در قلب مان موج زند.
بیست و پبج اذر.فقط برای امروز-هر روز به سوی تو می ایم جی پی واسوانی
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
25 آذر
وقتي دچار دردسر و مشكلاتی ميشوم و یا قادر به حل مسئلهای نمیشوم، با اين كه ميدانيم به تنهايي قادر به حل مسائل و رفع مشكلات نيستيم، ولي نيرويي دروني به من ميگويد، يالا وقتشه نشان بده كه عرضهی انجام آن را داري و با اوّلين شكست و عدم موفقيت فوراً اعتماد به نفس باقي مانده را هم از دست ميدهم. امروز ميدانيم كه بيماري عادت و وابستگي به لجبازی بيماري تكروي است، با این حساب غرور كاذب و مدیریت انکار ميتواند مرا تا لحظهی مرگ در انزوا و تنهایی قرار دهد. امروز تا وقتي كه دستم در دست راهنمايم و از فكر و تجربهی ساير دوستان سود ميبرم، موفقيت من در حل مسائل و رفع مشكلات بسيار بالا ميرود. آيا من اتكا به خداوند را با تواناییهاي نامحدودش، به قدرت محدود و شكنندهی خودم ترجيح ميدهم؟ آيا به ياد دارم كه بيماريم مرا در تاریک خانهی تنهایی و انزوا قرار داده بود و هميشه تحت اسارت مشكلات، در بيپناهی و درماندگی دنبال راهحلي بودهام و هرگز موفق به اینکار نشده بودم؟ من هنوز هم در رويارويي با مشكلات ناتوان هستم، ولي با مشورت ساير دوستان به توانايي ميرسيم. در هرکار و امری که انجام میدهید، ابتدا مشورت را فراموش نکنید.
آدمهاي موفق مشاورين خوبي داشتهاند!
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
25 آذر
در نهان با خود فكر ميكنم "اگر فقط خرد لايتناهي را داشتم" اگر فقط مي توانستم هر چيزي را از فبل پيش بيني كنم ، يك مسير روشن ، آگاهي داشتن از اينكه چطور بايد هر لحظه از زندگي ام را صرف كنم . اما پس از چند بار امدن به جلسات الانان اين نكته به من ياد آوري شد كه فقط آنچه را كه امروز با ان سر و كار دارم ميتوانم كار كنم . نمي دانم كه فردا چه پيش خواهد آمد آنچه كه مسلم است من با عدم آگاهي از آن ها بهتر زندگي ميكنم اگر ميدانستم كه چه پيش مي آيد ، بجاي زندگي كردن ، تمام وقت خود را صرف تلاش براي رهايي از اين تجربه دردناك صرف ميكردم و چه چيزهاي بزرگي را از دست مي دادم . من مي توانم به نيروي برترم اعتماد كنم تا در جريان امروز مرا راهنمايي كند . در نتيجه براي آينده آماده خواهم شد . وقتي آينده فرا رسد قادر ميشوم تا با آنچه كه با خود مي آورم برخورد كنم . اين باعث ميشود كه از تمام مواهبي كه زندگي عرضه ميكند لذت ببرم لحظاتي كه در غير اين صورت با نگراني سپري ميشوند .
ياد آوري براي امروز
.يك پند قديمي ميگويد : وقتي كه بخواهد بدرخشد ، خواهد درخشيد اگر من تمايل به گوش دادن و فرا گيري و فراگيري بشوم . وقتي زمان آن فرا برسد . تمام اطلاعاتي را كه نياز دارم بدست خواهم آورد فقط براي امروز خواهم دانست كه در پناه دستان خوبي هستم . فقط براي امروز سعي خواهم كرد تا فقط در جريان اين روز زندگي كنم . و همه مشكلات من به يكباره رفع نمي شوند _ (همه مشكلات را به يكباره بر دوش نكشم) .
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
25 آذرماه
پاداش گرانبها
کار با الکلي هاي ديگر ... هنگام شکست خوردن ساير فعاليتها موثر است .
الکلي هاي گمنام
همانطور که در کتاب بزرگ آمده است " زندگي معناي جديدي خواهد يافت ،" . اين وعده به من در خود يابي و احساس ترحم براي خود کمک کرده است . مشاهده پيشرفت ديگران در اين برنامه فوق العاده و ديدن بهبود کيفيت زندگي آنها ، پاداش گرانبهاي تلاش ما براي کمک به ديگران است . در عين حال خود آزمايي نيز يکي ديگر از پاداشهاي بهبود مستمر در کنار آرامش ، آسايش خاطر و رضايت است . انرژي حاصل از مشاهده پيشرفت و موفقيت ديگران و تجربه لذت اين موفقيت در کنار آنها به زندگي من معناي تازه اي بخشيده است .
فقط براي امروز الکلي هاي گمنام
کتاب بازتابهاي روزانه الکلي هاي گمنام