2013-12-14، 07:58
1) آيا ميدانيد وابستگيها و مشكلاتي كه در زندگيتان داشتهايد، همگي زاييده فكـر بكـر خـودتان بوده است؟ توضيح دهيد.
|
1) آيا ميدانيد وابستگيها و مشكلاتي كه در زندگيتان داشتهايد، همگي زاييده فكـر بكـر
|
2013-12-14، 07:58
1) آيا ميدانيد وابستگيها و مشكلاتي كه در زندگيتان داشتهايد، همگي زاييده فكـر بكـر خـودتان بوده است؟ توضيح دهيد.
سپاس شده توسط: NASIB ، شاپور الف ، mehdiast ، taraneh ، sabor ، amirhosein ، Atlas ، mohsen..yazd ، sadaf
2014-02-13، 11:55
من کودکی بیش فعال بودم و از همان دوران کودکی به نصیحت و اندرز و گوشزد کسی اهمیت نمیدادم و با سلیقه خودم فکر کرده و زندگی میکردم و با سلیقه خودم برداشت میکردم و باهرچیزی مخالفت میکردم و احساس میکردم خودم میفهمم و میدانم و میتوانم امورات خودم را خودم بدون مشورت و راهکارگرفتن از کسی انجام دهم. اما فکرم کاملاً احمقانه بود و نتیجه اعتماد کردن به فکر خرابم 45 سال تحقیر و شکست و عاقبت با وابستگی و هموابستگیهای آزار دهنده به برنامه امدم و سعی کردم اینبار گوش بحرف بدهم و خودم را تسلیم برنامه بکنم و لااقل با ترفندهای بیماری نمیرم . این فکر بکر و احمقانه برای من این است که بدون نتیجه گیری و عواقب کاری فکرش را کرده و انجام میدهم.
سپاس شده توسط: mehdiast ، NASIB ، taraneh ، sabor ، amirhosein ، Atlas ، mohsen..yazd ، sadaf ، .masoomeh.
2014-12-05، 03:15
بله و مسلما در شكل گيري و رشد اين افكار بيمار الگوهاي من در خانواده و اجتماع بسيار موثر بوده اند. و تا زماني كه وارد برنامه نشدم افكار من باعث مشكلات بسياري براي من شدند . به قول معروف با كله خودم پيش رفتم و افكار بيماربدون راهنما بدون برنامه و نتايج ان بيشترين اسيب را به خود من زد .
من امروز با توكل بر خدا با كمك راهنما و برنامه در مسير بهبودي قدم برميدارم
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، mehdiast ، .masoomeh.
2015-01-17، 03:40
کتابی از یک دوست هدیه گرفتم . باخواندنش پی بردم چه شخصیت وابسته ای دارم. احساس خوبی ندارم ولی دوست دارم از این احساس رها بشم
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، mehdiast
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
8) آيا وابستگي به راهنمـا براي شما مفيد است؟ اگر هست، تا چند وقت؟ | mahla | 1 | 1,811 |
2016-03-11، 03:01 آخرین ارسال: خورشید |
|
5) در مورد ميل و اراده شخصي(هواي نفس)كه باعث تباهي و بروز مشكلات در زندگيتان شده است | mahla | 0 | 2,318 |
2013-12-14، 07:56 آخرین ارسال: mahla |
|
6) علت وابستگيهاي خودرا در چه ميدانيد؟ | mahla | 0 | 1,120 |
2013-12-14، 07:55 آخرین ارسال: mahla |
|
10) احساسي که نسبت به گـروه خود داريد احساس تعلق است يا تملک؟ عشق است يا وابستگي؟ تعص | mahla | 0 | 1,917 |
2013-12-14، 07:52 آخرین ارسال: mahla |
|
11) پس از رهايي از وابستگي به راهنمـا و گـروه، ما قاعدتاً به انجمن وابسته ميشويم، بن | mahla | 0 | 1,286 |
2013-12-14، 07:51 آخرین ارسال: mahla |