امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اس ام اس بهبودي
لذت زندگی در بخشش است . رهایی از کاستی ها ی خود که باعث میشود آزادی بیشتری در خدمت گذاری داشته باشم،
زمینه را برای رشد فروتنی در من هموار میسازد. کاستی های خود را فروتنانه به خدا میسپارم تا به من در رفع آنها کمک کند.
جوهر گام هفتم تواضع است.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
وقتی زمین خورده ها بر میخیزند اسمان به احترام انها سر خم میکند.پرگشودن با بال شکسته هنر ماست.
پاکی امروزت مبارک همدردم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
[bgcolor=#F0FFF0]اگر من نگرش و طرز فکرم را کنترل نکنم،او مرا تحت کنترل خود درخواهد آورد[/bgcolor]
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s[تصویر:  91.gif]

[تصویر:  78.gif]

پاسخ
دشواترین قدم همان قدم اول است [img]images/smilies/sad.gif[/img]
پاسخ
برای کسی که اهسته و پیوسته میرود هیچ راهی دور نیست[img]images/smilies/sad.gif[/img]
پاسخ
در صبر کردن بی صبری نکن[img]images/smilies/sad.gif[/img]
پاسخ
کارتان را اغاز کنید توانایی انجامش بدنبال  میاید.                                                                                                                   [img]images/smilies/sad.gif[/img]
پاسخ
انچه سرنوشت ما را مشخص میکند شرایط زندگی نیست بلکه تصمیم های ماست     گام نخست پیروزی اگاهی ما است .   وقتی هدف از زندگی را ندانی چطور میخواهی در بازی زندگی برنده باشی.                                                                                                       هیچ چیز جز خودت نمیتواند برایت ارامش بیاورد.                                                                                      
پاسخ
رفتارهای ما به شدت تحت تاثیر باورهای ما هستند.                                                                                                          
پاسخ
از  ارام رشدیافتن نترس از راکد بودن بون بترس.
شهامت روبروشدن با ترسهاو مسلط شدن بر انهاست .
ما نباید به دشمنی برای خوشبختی و سعادت خود تبدیل شویم .
برای پیشرفت سه چیز لازم است پشتکار- پشتکار- پشتکار.
تولد یک اغاز یک نگاه جدید و یک رفتار جدید.

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان