موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
50
[font]خدایا... کودکیم را از من گرفتی جوانی دادی عقلم را گرفتی به من عشق دادی عشقم را گرفتی[/font][font] به من تنهایی دادی خنده هایم را گرفتی به من غم دادی آرزوهایم را گرفتی حسرت دادی خدایا برگرد...[/font][font] من هنوز نفس میکشم یادت رفت نفسم را بگیری...[/font]
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
50
[font]خدایا .. من همانی هستم که وقت و بی وقت مزاحمت می شوم همانی که وقتی دلش می گیرد و بغضش می ترکد[/font] [font]، بسراغت می آید من همانی ام که همیشه دعاهای عجیب و غریب می کند و چشم هایش را می بندد[/font][font] [/font][font]و می گوید: من این حرف ها سرم نمی شود. باید دعایم را مستجاب کنی همانی که گاهی لج می کند[/font] [font] و گاهی خودش را برایت لوس می کند همانی که نمازهایش یکی در میان قضا می شود و کلی روزه نگرفته دارد.[/font] [font] همانی که بعضی وقت ها پشت سر مردم حرف می زند .[/font] [font]گاهی بد جنس می شود البته گاهی هم خود خواه حالا یادت آمد من کی هستم؟؟؟؟؟[/font]
موضوعها: 21
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
307
خداوند من !
[align=right]ای کار ساز مردم بی کس و نا توان و ای سنگر حوادث سهمناک ...
[align=right]چون ما را تنها گذاری که تواند یاریمان کند و چون تو ما را ناتوان خواهی کیست که ما را نیرو مند گرداند ؟
[align=right]رشته همه اینها در دست توست و گریز گاه همه ما سوی تو ، ما به ناتوانی خود اقرار می کنیم ،
[align=right]پس به آنچه وعده داده ای عطا فرما و آنچه را عطا کرده ای کامل کن ،ای یگانه قدرتمند ، ای قادر ، ای محبوبم .
[font]موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق[/font]
موضوعها: 12
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
355
[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
موضوعها: 14
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
302
خدا را دوست دارم ....
*********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....