2015-04-26، 11:07
تو بخواه تا من آنچنان قدرتي به تو عطا کنم ، تا نه تنها از مواد مخدر بلکه از هرگونه آلودگي و زشتي ناشي از مصرف مواد به دور باشي .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
تو بخواه :
|
2015-04-26، 11:07
تو بخواه تا من آنچنان قدرتي به تو عطا کنم ، تا نه تنها از مواد مخدر بلکه از هرگونه آلودگي و زشتي ناشي از مصرف مواد به دور باشي .
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، داود
2015-04-26، 11:08
تو بخواه تا من تمام آناني که از اعتياد تو غمگين و گريان بودند ، شاد و خندان سازم .
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، داود ، mahla
2015-04-26، 11:09
تو بخواه تا من هر روز پرده جديدي از مقابل چشمان غمبار و کدر تو به کناري زنم تا چشمان تو از ديدن بوستان سرسبز بهبودي بهره مند گردد .
2015-04-26، 11:11
تو بخواه تا من از اقيانوس بيکران رحمت خود قطره اي در کام خشکيده تو جاري سازم و با اييجاد طوفاني به نام کارکرد 12 قدم آنچنان تغييراتي بنيادين روحي و رواني در تو ايجاد خواهم کرد که دوست و دشمن انگشت تحير به دهان بگيرند .
2015-04-26، 11:13
تو بخواه تا من تو را با سرانگشت درايت خود به سوي انجمني رهنمون سازم که در آن انجمن تولد و پاکي خود را جشن ميگيرند ويکديگر را در آغوش مي فشارند سخت تنگ .
2015-04-26، 11:17
تو بخواه تا من تو را به سوي انجمني رهنمون سازم که فرشتگان رحمت من بالهاي خود را بر فراز آن انجمن گسترانيده اند تا اعضاي عزيز آن انجمن را از بليه مصون و محفوظ نگهدارند .
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، مرسده ، داود ، mahla
2015-04-26، 11:19
تو بخواه تا من تو را به سوي انجمني رهنمون سازم که عليرغم آنکه خود را معتادان گمنام مي نامند ، من آنان را معتادان خوشنام مي نامم .
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، مرسده ، داود ، mahla
2015-04-26، 11:20
تو بخواه دوست همدرد من ، دير است فردا به ره افتاد کاروان
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، مرسده ، داود ، mahla
|
|