امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7- وقتی توی یه محیطی هستی که فشار ذهنی و جسمی داری ( مثل سربازی ) خیلی آشفته ای ؛
7-    وقتی توی یه محیطی هستی که فشار ذهنی و جسمی داری ( مثل سربازی ) خیلی آشفته ای ؛ اما وقتی از اون محیط و موقعیت میای بیرون یا تموم می شه ، یه مدت که بگذره می گی : عجب دورانی بود و یاد خاطرات شیرینش می اوفتی و خاطرات تلخ یادت نمی آد ، بهم می گی چرا ؟
پاسخ
اگر در همون لحظه دوباره به اون محیط برگرده بعد از مدتی دوباره همون آدمی میشه که قبلا در همون دوران بوده ، ما همه اینطوری هستیم .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
ادما زود به محیط عادت میکنند و البته زود هم فراموش میکنند چه شرایطی داشتند. اما خاطرات هستند که باقی میمونند و با یاد اوریشون ادم یا اخم میکنه یا لبخند میزنه و در نهایت میگه عجب دورانی بود یا عجب دیوونه ای بودم من!!!
پاسخ
اون موقع تحملم خیلی کم است و موقعیت های منفی را بیشتر می بینم و ر و اعصابم هستند اما خاطرات خوش زودگذرند دلم می خواهد زود از ان موقعیت بگذرم بعدازاین که مطمئنم دیگر ان موقعیت پیش نمی اید یاد خاطرات خوشش می افتم
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  6- وقتی می بینی مشکلی که برات پیش اومده مسببش خودت هستی چه حسی داری ؟ mehdiast 3 1,957 2018-12-18، 09:56
آخرین ارسال: آرامیس13651368
  8- وقتی کودکی می گی : خدا کی بزرگ بشم ، وقتی بزرگ می شی می گی : خوشا به کودکی فقط mehdiast 1 1,769 2015-05-04، 10:29
آخرین ارسال: GOMNAM
  11- وقتی یه سری فیلم های باحال تاریخی ( مثل گلادیاتور ) رو می بی mehdiast 2 1,626 2015-05-04، 10:23
  12- وقتی یه دوست پخمه ات رو می بینی که وقت بیکاری واسه سرگرمی میاد mehdiast 2 1,530 2015-05-04، 10:23
  14- زندگی بازتاب اعمال ماست ، اما ما انتظار داریم وقتی بدی می ک mehdiast 2 2,079 2015-05-04، 10:21

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان