آقا محمد عزیز و گرامی . . . تولد 5 سالگی شما را از صمیم قلب به خانواده ی محترمت، راهنمای عزیزت و دوستانت تبریک عرض می کنم و از خداوند برای شما سلامتی و پاکی بی تاریخ آرزو می کنم
روزهای زندگی ام گرم میگذرد با تو ،
با تو گرم هستم و نمیسوزد عشقمان، ای خورشید خاموش نشدنی همچو یک رود که آرام میگذرد ،عشق ما نیز آرام میگذرد و تویی سرچشمه زلال این دل ساعت عشق مان تمام لحظه های زندگیست ،ثانیه هایی که پر از عطر و بوی عاشقیست میدانم همیشه همینگونه که هستی خواهی ماند،مثل یک گل به پاکی چشمهایت،به وسعت دنیای بی همتایت همزبانمی، ای که با تو یک صدا برایت احساسات عاشقانه ام را میگویم حرفی نمانده جز سکوت بین من و چشمانت، که در این سکوت میتوان یک دنیا عشق را خواند چه با شوق میخوانم چشمانت را و چه عاشقانه گرفته ایم دستهای هم را همه ی دنیا فریاد عشق ما را شنیده است،هنوز هم نگاهم به نگاهت دوخته است، چقدر قلبت زیباست ... چه بی انتهاست قصر عشق توـ و من چه خوشبختم از اینکه اینجا هستم ، در کنار تو تویی که برایم از همه چیز بالاتری و از همه کس عزیزتر میخوانمت تا دلم آرام آرام بماند .
تولد تکرار امیدواری خداوندی است ، یاداوری این تکرار بر شما گرامی باد عزیزم تولد 5 ساگیت مبارک امیدوارم همیشه سالم و شاداب همراه با پاکی بدون تاریخ داشته باشی. ومن همراه تو این شادی راجشن بگیرم