امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفت و شنودی با خدا
[bgcolor=#ccffcc]گفتم: در برابر این همه مهربانیت چه کار می‌توانم بکنم؟[/bgcolor]

[bgcolor=#ccffcc]گفت: "یا ایها الذین آمنوا اذکروا الله ذکرا کثیرا و سبحوه بکرة و اصیلا هو الذی یصلی علیکم و ملائکته لیخرجکم من الظلمت الی النور و کان بالمؤمنین رحیما" ای مؤمنین! خدا را زیاد یاد کنید و صبح و شب تسبیحش کنید. او کسی هست که خودش و فرشته‌هایش بر شما درود و رحمت می‌فرستند تا شما را از تاریکی‌ها به سوی روشنایی بیرون بیاورند. خدا نسبت به مؤمنین مهربان است. ( احزاب/42)[/bgcolor]
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s[تصویر:  91.gif]

[تصویر:  78.gif]

پاسخ

[font][bgcolor=#ccffcc]گفتم: هیچ کسی نمی‌داند تو دلم چه می‌گذرد[/bgcolor][/font]

[font][bgcolor=#ccffcc]گفت: "ان الله یحول بین المرء و قلبه" خدا حائل هست بین انسان و قلبش! (انفال/24)[/bgcolor][/font]

پاسخ

[font][bgcolor=#ccffcc]گفتم: غیر از تو کسی را ندارم[/bgcolor][/font]

[font][bgcolor=#ccffcc]گفت: "نحن اقرب الیه من حبل الورید" ما از رگ گردن به انسان نزدیک‌تریم (ق/16)[/bgcolor][/font]

پاسخ
[bgcolor=#ccffcc]گفتم: با این همه گناه، برای کدام گناهم توبه کنم؟[/bgcolor]

[bgcolor=#ccffcc]گفت: "ان الله یغفر الذنوب جمیعا" خدا همه‌ی گناه‌ها را می‌بخشد (زمر/53)[/bgcolor]

پاسخ

[font][bgcolor=#ffffcc]با خودم گفتم: خداوند!... خالق هستی!... با فرشته‌هایش!... به ما درود می‌فرستند تا هدایت شویم؟! ...[/bgcolor]

[bgcolor=#ffffcc]پس باید ثابت كنم كه شایسته‌ی سلام و درود عرشیانم.[/bgcolor]

[bgcolor=#ffffcc]باید گوهر درونم را از هرچه زنگار پاك كنم... [/bgcolor][/font][bgcolor=#ffffcc] [/bgcolor][font][bgcolor=#ffffcc] [/bgcolor][/font]

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان