بعضی از کلمات نادرست در مشارکتها
1- استفاده از کلماتی مانند غول 2 و اقاجون
2-استفادا از الفاظ رکیک و بی ادبانه
3-به حاشیه راندن جلسات-- نا امید کردن --- بزرگ نمایی و غلو در مورد نواقص و اعمال اعضای انجمن ها
4-استفاده از جمله سلام دوستان پاک یا سلام دوستان هوشیار
5-اظهار نظر در مورد مسایل پزشکی روشهای ترک جسمانی متادون درمانی نالترکسون و کمپهای ترک اعتیاد
6-اظهار نظر در مورد مذاهب و تایید و رد انها و جملاتی مثل مذهب کمکی نکرد و یا برعکس بدون مذهب برنامه کار نمیکند
7-جملات من در اوردی مثل جلسه مانند سطل اشغال است
8-توهین و رد کردن اعضای سایر 12 قدمیها
9-تیر اندازی در جلسات و عدم ملاحظه تازه واردین و مچ گیری و یقه گیری از خدمتگذاران
10-متشنج کردن جلسات با مشارکتهای جنجالی
11-مشارکتهای محرک وتحریک کننده در مورد مسایل جنسی
12-استفاده از جملاتی مثل قدم جهانی قدم سنتی یا قدم اینترنتی که باعث سردرگمی اعضا میشود
13-استفاده از جملات فلسفی و ثقیل و سنگین ک
14-مشارکتهایی که راههای خلاف را نشان دهد مثلا چطور از قانون فرار میکردیم و بد اموزی دارد
15-عدم رعایت گمنامی و بازگو کردن اعمال و حرفهای دیگران
16-پاکی سال را به روز اعلام کردن مثلا 2000 روز که باعث هنگ کردن اعضا میشود
17-توهین کردن بخود مثل من معتاد لاشی هستم و غیره و عدم احترام به خود
18نا امید کردن خانواده ها و ترساندنشان با جملاتی مثل من هر لحظه ممکن اشت مواد مصرف کنم
19 بطور کلی جملات من در اوردی زیاد است و باعث دوری ما از هدفمان خواهد شد چه بسا با مشارکت اشتباه من عضوی برای همیشه جلسات را ترک کند
20-غلو کردن در مورد انجمن و گفتن حرفهای بی معنی به تازه وارد مثل این که اگر تو یکسال بیایی بنز خواهی خرید.....
مشارکت میبایست حاوی تجربه توانایی و امید و احساس صادقانه در چارچوب 12 قدم و 12 سنت باشد نه چیز دیگر--- با تشکر :]
1- استفاده از کلماتی مانند غول 2 و اقاجون
2-استفادا از الفاظ رکیک و بی ادبانه
3-به حاشیه راندن جلسات-- نا امید کردن --- بزرگ نمایی و غلو در مورد نواقص و اعمال اعضای انجمن ها
4-استفاده از جمله سلام دوستان پاک یا سلام دوستان هوشیار
5-اظهار نظر در مورد مسایل پزشکی روشهای ترک جسمانی متادون درمانی نالترکسون و کمپهای ترک اعتیاد
6-اظهار نظر در مورد مذاهب و تایید و رد انها و جملاتی مثل مذهب کمکی نکرد و یا برعکس بدون مذهب برنامه کار نمیکند
7-جملات من در اوردی مثل جلسه مانند سطل اشغال است
8-توهین و رد کردن اعضای سایر 12 قدمیها
9-تیر اندازی در جلسات و عدم ملاحظه تازه واردین و مچ گیری و یقه گیری از خدمتگذاران
10-متشنج کردن جلسات با مشارکتهای جنجالی
11-مشارکتهای محرک وتحریک کننده در مورد مسایل جنسی
12-استفاده از جملاتی مثل قدم جهانی قدم سنتی یا قدم اینترنتی که باعث سردرگمی اعضا میشود
13-استفاده از جملات فلسفی و ثقیل و سنگین ک
14-مشارکتهایی که راههای خلاف را نشان دهد مثلا چطور از قانون فرار میکردیم و بد اموزی دارد
15-عدم رعایت گمنامی و بازگو کردن اعمال و حرفهای دیگران
16-پاکی سال را به روز اعلام کردن مثلا 2000 روز که باعث هنگ کردن اعضا میشود
17-توهین کردن بخود مثل من معتاد لاشی هستم و غیره و عدم احترام به خود
18نا امید کردن خانواده ها و ترساندنشان با جملاتی مثل من هر لحظه ممکن اشت مواد مصرف کنم
19 بطور کلی جملات من در اوردی زیاد است و باعث دوری ما از هدفمان خواهد شد چه بسا با مشارکت اشتباه من عضوی برای همیشه جلسات را ترک کند
20-غلو کردن در مورد انجمن و گفتن حرفهای بی معنی به تازه وارد مثل این که اگر تو یکسال بیایی بنز خواهی خرید.....
مشارکت میبایست حاوی تجربه توانایی و امید و احساس صادقانه در چارچوب 12 قدم و 12 سنت باشد نه چیز دیگر--- با تشکر :]
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست