امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال دو قدم اول
Heart
آیا دلیل ضعف ما در کنترل غذا نداشتن اراده بود.توضیح دهید؟

[b]خير-درست كنار نيامدن با زندگي وفاصله زياد بين واقعيت وغير واقعيت يعني هر چه دوست دارم مي شنوم وهر چه دوست دارم مي بينم .در اصل واقعيت از يك طرف مي رفت ومن از طرف ديگر. اين سوال مي خواهد بگوييد كه ما نه فقط در زمان پرخوري اين مشكل را داشتيم بلكه همين الان هم هين طوريم.ما پرخوري مي كرديم كه از يك واقعيت فرار كنيم كه خودمان هم نمي دانستيم ان واقعيت چيست.بدبختي ما اين بودكه هميشه از مشكلات فرا مي كرديم وپناه مي اورديم به غذاوچاره كار را در خوردن غذاي اضافي مي دانستيم ودر كل بيماري من ربطي به اراده واين جور حرف ها نداره پر خوری ما به خاطر این بود که ما غذا می خوردیم که ویار بدنیمان را خارج از کنترل فکرمان بود ارضا کنیم .من با پذیرفتن بیماری ام می توانم خورذنم را کنترل کنمHeartHeartHeart
پاسخ
(2013-11-03، 01:17 )'mehrnaz' نوشته است: Heart
آیا دلیل ضعف ما در کنترل غذا نداشتن اراده بود.توضیح دهید؟

خير-درست كنار نيامدن با زندگي وفاصله زياد بين واقعيت وغير واقعيت يعني هر چه دوست دارم مي شنوم وهر چه دوست دارم مي بينم .در اصل واقعيت از يك طرف مي رفت ومن از طرف ديگر. اين سوال مي خواهد بگوييد كه ما نه فقط در زمان پرخوري اين مشكل را داشتيم بلكه همين الان هم هين طوريم.ما پرخوري مي كرديم كه از يك واقعيت فرار كنيم كه خودمان هم نمي دانستيم ان واقعيت چيست.بدبختي ما اين بودكه هميشه از مشكلات فرا مي كرديم وپناه مي اورديم به غذاوچاره كار را در خوردن غذاي اضافي مي دانستيم ودر كل بيماري من ربطي به اراده واين جور حرف ها نداره پر خوری ما به خاطر این بود که ما غذا می خوردیم که ویار بدنیمان را خارج از کنترل فکرمان بود ارضا کنیم .من با پذیرفتن بیماری ام می توانم خورذنم را کنترل کنمHeartHeartHeart
ممنونم دقیقا

پاسخ
دقیقا نمیدونم اراده نداشتم یاافکارم منو هدایت میکنن فقط میدونم وسوسه میشم تا غذا نخورم فکرم اروم نمیشه بعدش حس پشیمونی دارم که چرا نتونستم خودمو کنترل کنم چرا غذا خوردم
پاسخ
چه میدانم علت چیست اخه اگر علت ش را میدانستم چاره اش میکردم اصلا در برابر پرخوری اراده ای ندارم فکرم کار نمیکند
پاسخ
ساخت pdf آنلاین

سایت برای ریپورتاژ سئو
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال یک قدم اول mehrnaz 7 6,830 2022-07-16، 11:36
آخرین ارسال: kunace
  سوال پنجم قدم اول mehrnaz 2 3,077 2022-03-12، 01:31
آخرین ارسال: آرامیس
  سوال چهارم قدم اول mehrnaz 1 2,287 2022-03-12، 01:29
آخرین ارسال: آرامیس