2ـ چهگونه میفهمم چه وقتی نیاز به رها کردن دارم، چهطور رها کنم؟
.
|
|
.
2013-12-18، 10:44
منظور از رها کردن ترک کسانی که دوستشان داریم و در زندگی ما هستند نیست بلکه برایم بدین معناست که دست از کنترل آنها بردارم ، به دیگران حق انتخاب بدهم ، زندگی کنم و بگذارم که دیگران هم زندگی کنند . و از خداوند بخواهم که به من قدرت و توانایی تغییر دادن خودم را بدهد نه دیگران را . من مسئول بهتر شدن خودم می باشم نه دیگران .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
2014-01-26، 09:52
وقتی دارم شخصی یا چیزی را کنترل میکنم نیاز دارم که رها کنم.من مسوول اداره جهان نیستم.این بیماری من است که دوست دارم دنیا و مردمانش مطابق میل من باشند
2014-06-06، 05:12
وقتی ک این اطمینان را ب خودمان بدهیم ک نیروی برترمان با ما هر چه کند از انچه ک خودمان بر سرمان اوردیم بهتر خواهد بود.
ما همیشه سعی داشتیم همه کس و همه چیز را کنترل کنیم,و چون اغلب کوششهای ما نتیجه نداد,ناتوان در مانده شده ایم.ما نمی توانستیم بگذاریم ک امور همانگونه که باید بوقع بپیوندد.همیشه چهار چشمی دنبال راهی بودیم تا مسیر را ب دلخواهمان تغییر دهیم. سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، sadaf ، Arghavan
2014-08-15، 11:16
وقتي كه عاجزم و باور ميكنم كه سلامت عقل ندارم ...رها كردن شرط اولش واقع بين بودن و همسو شدن با مراقبت از خودم باشد ..
اراده ي من توليد درد و رنج ميكنه ...اراده و خواست خدا ابتدا انجام دادن مسئوليتم و رها كردن آنچه از تواان من خارج است .. مثال : اراده ي من به عنوان يك هموابسته اين بود كه خود را وقف تامين نيازها و خواسته هاي ديگران كنم .. "افراطي عمل ميكرد" اراده خداوند با طرز صحيح كمك كردن و اينكه همواره و در هر شرايطي مراقبت از خودم را در اولويت قرار دهم ...ميباشد .. خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
10ـ اگر نمیتوانم به خودم اعتراف کنم، چهگونه میتوانم به نیروی برترم اعتماد کنم؟ | sadaf | 3 | 2,317 |
2014-08-27، 05:32 آخرین ارسال: Arghavan |
|
8ـ چهگونه میتوانم به ارادهی خداوند نزدیک شوم، نیروی برترم چهگونه و از چهطريقي با | sadaf | 2 | 1,737 |
2014-08-23، 09:22 آخرین ارسال: Arghavan |
|
7ـ نتايج رها کردن چهطور به ما کمک میکند این قدم را بهتر کار کنیم؟ | sadaf | 2 | 2,509 |
2014-08-23، 08:51 آخرین ارسال: Arghavan |
|
4ـ آیا من آمادهی رها کردن هستم و میگذارم خداوند اختیار زندگیام را در دست خود گیرد؟ | sadaf | 4 | 2,912 |
2014-08-22، 12:37 آخرین ارسال: Arghavan |
|
11- چهطور اعتماد کردن را تمرین میکنم؟ | sadaf | 1 | 1,598 |
2014-06-18، 01:31 آخرین ارسال: ایلین |