موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
به طور کلی تجربیات هر قدمی را میتوان بصورت کتبی و یا شفاهی با راهنما در میان گذاشت .من انچه در طی یک قدم برداشت کرده ام را برای راهنما بازگو میکنم و هنگام تماس نحوه به کارگیری قدمها را برای او توضیح میدهم و او نیز تجربیات خود را اعلام میکند.مهم اینست که با راهنما ارتباط بهبودی تنگاتنگ داشته باشم چه بصورت شفاهی و چه بصورت کتبی
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 15
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
62
برداشت من از قدم دوم حضور روحانی وباز گشت عشق وامیذ بود اشتباهاتی که در گذشته کرده بودم امروز به من ثابت میکنه که همه از سرنادانی وخود محوری بود ویک نکته وخلع بزرگ در زندگیم عدم حضور روحانی ونداشتن تکیه گاه بود من بعد از قدم اول که اعلام عجزبود ٬ هنوز احساس ترس وتنهایی داشتم ولی درقدم دو به من امید داده شد که من تنها نیستم و مورد حمایت هستم من بااین نوید میتوانستم بخوبی نواقصم راببینم وپا به جاده سلامتی بگذارم و باترسهام آشنا بشم وتودل ترسهام برم دراین راه از ابزار برنامه وحضور راهنما هم کمک بگیرم پس این مجموعه حتما برای من موثر واقع میشه ومن امروز مطمئن هستم که به سرمنزل مقصود خواهمرسید که اون چیزی جز بهبودی وسلامت جسم وروانم نیست .