موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
341
به درخت ها بنگر!
در زمین ریشه دارند اما سر به آسمان گرفته اندو هیچ گاه نمی پرسند چرا!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
[b]
بازتاب چهاردهم آبان ماه
کیفیت ایمان
با ایمان به خداوند، باید مراحل را طی کرد... هیچ گاه عمیق و ارزشمند خود را ارزیابی نکرده بودیم... حتی به درستی عبادت نکرده بودیم... ما همیشه از خداوند می خواهیم آرزوهایمان را برآورده کند به جای اینکه به او بگوییم:" هر آنچه تو انجام می دهی".
دوازده گام و دوازده سنت
خداوند هیچ مسئولیتی ندارد که به من اموال و دارایی عطا کند، درد و رنج مرا از بین ببرد و یا مرا از بلایا دور کند. او به من زندگی خوب، توانایی مقابله با مشکلات و ذهنی آرام عطا کرده است. دعاهای من ساده است: در ابتدا از خداوند برای چیزهای خوب زندگیم بدون در نظر گرفتن اینکه سخت آنها را بدست آورده ام، سپاسگزاری می کنم و سپس از او می خواهم به من قدرت و خردی دهد تا هر آنچه اراده او است انجام دهم. پاسخ خداوند سبـب می شود من با آرامشی که معتقد بودم وجود ندارد در مقابل شکست ها قرار بگیرم و با قدرت به تمرین اصول الکلی های گمنام در تمام امور روزانه ام بپردازم.
[/b]
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
14 آبان
باید برای هميشه به خاطر بسپارم كه تنها ايمان به خداوند است که سرچشمهی تمام قدرت و نيروي اراده در من است. این ایمان در ابتدا با باور و سپس با اعتقاد و اعتماد در من رُشد پیدا میکند. من تا وقتي به ارتباط مناسب و اصولی بين خود و خداوند ادامه ميدهم، از اين سرچشمه بهرهمند و سيراب ميشوم. پذيرش وجود خداوند در همهی امور تنها نقطهی امني است، كه من را در حالت آرامش و صلح و آشتي نگه ميدارد. تنها هنگامي كه او را فراموش ميكنم، آرامش و قدرت و ارادهی او را از دست ميدهم! امروز ميتوانم با اعتقادات صادقانه و باور قوي به مهربانی خداوند و نيروي امید و حياتبخش او در تمام وجودم احساس كنم. رسیدن به ايمان برای حضور خداوند به عنوان يك منبع ذخيره قدرت و توانمند بدون كم و كاست شدن و هميشگی در دسترس من قرار دارد. آيا من هر روز صبح و شب قبل از خوابيدن و بعداز بیداری از خداوند به خاطر تمام دادههايش شكرگذاري ميكنم؟ من میدانم که شخصیت منفی دیکتاتور کوچک در من مانع اصلی ارتباط من با خالق مهربانم است، آیا او را به خدا میسپارم؟ تا من را از دست او نجات بدهد.
تنها ايمان به خدا كارساز است!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
فقط برای امروز-چهاردهم آبان- a day at a timeبرنامه به ما پيشنهاد ميكند كه يك ترازنامه اخلاقي مو شكافانه بدون ترس و واهمهتهيه نمائيم. اين رهنمود ما را در بهبودي از بيماري خود ياري خواهد داد و به معناي نفي ومحاكمه خود نيست. در تهيه اين ترازنامه نبايد بيش از اندازه بر روي نواقص خودتأكيد كنيم بطوري كه صفات خوب خود را بكلي از ياد ببريم. تشخيص نكات مثبتتا زمانيكه موجب غرور نگردد بهمان اندازه و شايد بيشتر ارزشمند است چرا كه اينصفات همه هداياي خداوندي هستندو من بايد با تواضع و فروتني كامل همزمان باتشخيص نواقص آنها را نيز كه موجب رضايت خاطر و شادي من ميشوند مورد نظرقرار دهم و نشان دهم كه چه موجود دوست داشتني و مهرباني در من وجود دارد. آيا من باور خواهم داشت كه من وسيعتر و بهتر از آن هستم كه ميپنداشتم چرا كه ازوجود صفات نيكوي خود آگاهي نداشتم؟ پروردگارا،بخاطر تمام چيزهاي خوبكه در من به وديعه نهادهاي سپاسگزارم.آيا من قادرم كه با تشخيص نقاط مثبت و صفات انساني خود جايگاه خود رادر برنامهدر رابطه با بهبودي خود و كمك به ديگران تشخيص دهم؟آيا بهنگام شناسايي يك صفت خوب در خود درك ميكنم كه آن هديه خداوندياست و بايد بخاطر آن سپاسگزار باشم؟
«خوبيها هديهاي از طرف خداوندند»
فقط برای امروز-چهاردهم آبان- a day at a time
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست