امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18- آیا فکر می کنید اگر خداوند شما را به تمام خواسته‌هاي‌تان مي‌رساند، چه اتفاقی میاف
18- آیا فکر می کنید اگر خداوند شما را به تمام خواسته‌هاي‌تان مي‌رساند، چه اتفاقی میافتاد و یا واقع مي‌شد؟
پاسخ
من فکر میکردم این دنیا و خداوند به من یک زندگی ایده آل تمام و کمال در رفاه کامل بدهکار است و من از این حق و سهم خودم محروم مانده ام و باید به هرترتیب شده است آنرا به دست بیاورم، حتی اگر ق خودم را از گلوی کسی و کسانی بیرون بکشم. از اینکه خداوند حقم را به من نداده است، شروع به تمرد و خطا و گناه و نافرمانی میکردم. من فکر میکردم با این کارها باعث خشم و عصبانیت خداوند شده و حالش را به این وسیله خراب خواهم کرد. نمیدانستم که من هیچ صدمه ای نمیتوانستم به خداوند بزنم. بله فقط به خودم ایت و آسیب میرساندم. من با اینکارهایی که میکردم خودم را از انرژی خداوند محروم میکردم و این محرومیت باعث ضعف سیستم دفاعی من شده و انواع گوناگون میکروب و ویروس و انگل و بیماریهای خطرناک و افسردگی و ترس باعث خراب شدن روابط و اوضاع عمومی من شده و انواع گوناگون آسیب ها در زندگیم و آشفتگی در روابط و قابلیت هایم به من وارد میشد، اگر هم خداوند من را به تمام خواسته هام میرساند من به راحتی به خودم توسط همان داشته ها صدمه میزدم...

پاسخ
[font]با آرزوی سلامتی برای شما و اعضای خانوادتان امیدوارم که تجربیاتم به درد همدردانم که از بیماری سرطان در عذابند خورده باشد!!

6ر9ر1393
                                                              شاپور - الف[/font]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  17- آيا قبلاً وجود و محوریت خداوند را در زندگی و درون‌تان احساس مي‌كرديد؟ mehdiast 1 1,486 2014-12-28، 12:32
آخرین ارسال: شاپور الف
  11- آيا مي‌توانيد توضيح دهيد چگونه و با چه روشي اراده و زندگي‌تان را به خداوند مي‌سپر mehdiast 1 1,546 2014-12-27، 07:50
  10- آيا تاكنون مشكلي را به خداوند سپرده‌ايد كه حل شود؟ mehdiast 1 1,531 2014-12-27، 07:38

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان