8) آيا واقعا ميخواهم بر شهوت غلبه كنم و پيروز شوم؟ براي اينكار از چه روشي استفاده ميكنم؟ (از گذشته تا به امروز)
|
امتیاز موضوع:
8) آيا واقعا ميخواهم بر شهوت غلبه كنم و پيروز شوم؟ براي اينكار از چه روشي استفاده ميك
|
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd
اين پاسخ و توضيح فقط نقطه نظر شخصي دوست بهبودی است براي تفهيم پرسش:
معمولا پاسخ همه ي ما به اين سوال مثبت است و ميگوييم بله البته كه ميخواهم پاك باشم. اما معمولا كوشش و تلاش ما به اندازه¬ي اشتياق و تمايل و عجز ما نيست. تا حدودي در اوايل برنامه اين طبيعي است كه احساسات ما جلوتر از رفتار و عملكرد ما حركت ميكند چون هنوز بلد نيستيم كه از احساسات پاك و يا عجز خود به عنوان يك نيروي محرك و قوي در پشت عملكردم استفاده كنم. اما به مرور ياد ميگيريم كه اشتياق و تمايل خود را به پاكي با عملكرد مثبت آميخته كنيم و بكار ببريم. در سر جلسه ها سر وقت حاضر شدن. كار كردن قدمها بصورت جدي. تماس با اعضا و راهنما. مطالعه نشريات،تسلیم اصول و راهنما بودن، و بكار بردن همه ي ابزارهاي برنامه SA ، عملكرد ما محسوب ميشود سپاس شده توسط: mohsen..yazd
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
11) آيا حاضر هستي شهوت را به هر قيمتي ترك كني؟حتي اگر بميري؟ | mehdiast | 2 | 1,979 |
2015-08-09، 03:34 آخرین ارسال: ARSAM |
|
10) آيا من به اين باور رسيده ام كه ميتوانم از شهوت دست كشيده و آن را تسليم كنم؟ | mehdiast | 1 | 1,508 |
2015-06-03، 02:59 آخرین ارسال: ARSAM |
|
9) زماني كه من تسليم به شهوت شدم و يا پس از شهوتراني اجباري ديدم كه بيش از اين نميتوا | mehdiast | 1 | 1,584 |
2015-06-03، 02:57 آخرین ارسال: ARSAM |
|
6) من از چه روشي براي صرف نظر كردن از شهوت استفاده ميكنم تا بتوانم از ضربتهاي شهوت ره | mehdiast | 1 | 1,641 |
2015-06-03، 02:09 آخرین ارسال: ARSAM |
|
2) من چه مدت حاضرم براي بدست آوردن هوشياري كوشش كنم؟ | mehdiast | 1 | 1,404 |
2015-06-03، 02:02 آخرین ارسال: ARSAM |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان