2014-02-03، 09:46
بعضي از يشنهادات ، نظير گرفتن راهنما برايم ساده بودند ، چون در پيروي از دستورات معين موفق هستم . اما نمي دانستم با شعار زندگي كن و بگذار زندگي كنند چه بايد كرد ؟ .الانان در مورد رها كردن ، مطالبي را به من آموخت و كمكم كرد تا ببينم بسياري از مشكلات ريشه در فضولي كردن ذهنم در مسائل ديگران دارد . اما چطور نگاهتان را متوجه خود مي سازيد و براي اولين بار در زندگيتان "زندگي ميكنيد" وقتيكه اين سوال را با راهنماي خودممطرح كردم او از من پرسيد در ظرف آن روز براي متوجه كردن نگاهم به خود نسبت به روزهاي قبل چه كارهايي انجام داده ام . با اينكه من روز پر مشغله اي را گذرانده بودم اما به سختي توانستم آنچه انجام داده بودم را به ياد آورم . راهنمايم پيشنهاد كرد اگر شروع كنم آگاهي بيشتري از حقيقت زندگيم كه سبقا گذرانده ام ، داشته باشم ، ياد ميگيرم چگونه زندگي كنم و سپس بهتر قادر به انتخاب نحوه زندگي خود ميباشم
جستجو براي حد واقعي ، زندگي كردن بر طبق نيازهايم و عشق ورزيدن به خود ، مثل دوستي كه تازه پيدا كرده ام ، سود مند ترين منفعتي است كه من از برنامه الانان بدست آورده ام وقتي شروع كردم ، بطور عجيبي تصور ميكردم كه آنها آخرين مواردي هستند كه من بدست خواهم آورد .
ياد آوري امروز
امروز ميتوانم انتخاب كنم كه مسئوليت خود را به عهده بگيرم . اگر از دخالت در امور ديگران خود داري كرده و خودم را بيشتر بشناسم ، براي دستيابي به آرامش شانس خوبي خواهم داشت . "زندگي هر انساني ، نمايانگر راهي به سوي خود واقعي اش مي باشد
جستجو براي حد واقعي ، زندگي كردن بر طبق نيازهايم و عشق ورزيدن به خود ، مثل دوستي كه تازه پيدا كرده ام ، سود مند ترين منفعتي است كه من از برنامه الانان بدست آورده ام وقتي شروع كردم ، بطور عجيبي تصور ميكردم كه آنها آخرين مواردي هستند كه من بدست خواهم آورد .
ياد آوري امروز
امروز ميتوانم انتخاب كنم كه مسئوليت خود را به عهده بگيرم . اگر از دخالت در امور ديگران خود داري كرده و خودم را بيشتر بشناسم ، براي دستيابي به آرامش شانس خوبي خواهم داشت . "زندگي هر انساني ، نمايانگر راهي به سوي خود واقعي اش مي باشد
هر که مرا حرفی بیاموزد٬ مرا بنده خویش قرار داده است.